Λένα Δροσάκη: «Πρέπει ο ένοχος να παίρνει την ποινή που του αξίζει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», μία ημέρα μετά τα γενέθλιά της. Η ηθοποιός δήλωσε πως ντρέπεται πάρα πολύ στις συνεντεύξεις και αποκάλυψε τι είχε συμβεί στην πρώτη της συνέντευξη.

«Ήταν η πρώτη μου ραδιοφωνική συνέντευξη και ξεκινάει ο παρουσιαστής να με προλογεί. Εμένα με είχε πιάσει το στομάχι μου και όταν με ρώτησαν για τον ρόλο μου το μόνο που μπορούσα να πω ήταν λέξεις. Ήμουν ντροπαλή από μικρή, και βλέπω πως και ο Αναστάσης (σ.σ ο γιος της) είναι ντροπαλός».

Το 2023 ήταν μία σημαντική χρονιά για την Λένα Δροσάκη καθώς ολοκληρώθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο είχε καταγγείλει. Η ηθοποιός μίλησε για την απόφαση του δικαστηρίου, λέγοντας πως οι υποθέσεις που πήγαν στα δικαστήρια άνοιξαν ένα δρόμο για να μιλούν οι άνθρωποι για τις κακοποιήσεις αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

Όπως λέει η ηθοποιός, τα θύματα πρέπει να γνωρίζουν πως οι ένοχοι θα τιμωρηθούν με την ποινή που τους αξίζει.

«Πρωτόδικα έχει κριθεί ένοχος ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό. Αυτό ισχύει μέχρι τώρα. Όλες οι υποθέσεις που πήγαν στα δικαστήρια άνοιξαν ένα δρόμο για να μιλούν οι άνθρωποι, να μην φοβούνται να κατηγορήσουν αυτόν που τους κακοποίησε. Δεν φτάνει όμως αυτό. Αυτό που συνέβη ήταν ο ηθικός λόγος, για να παίρνει ο ένοχος την ποινή που του αρμόζει. Θέλω να πω πως δεν φτάνει να μιλήσει κάποιος αλλά πρέπει ο ένοχος να παίρνει την ποινή που του αξίζει», είπε αρχικά.

«Δεν πιστεύω στην εκδίκηση. Μεγαλώνουμε παιδιά και πρέπει να τους μάθουμε πως οι πράξεις έχουν συνέπειες. Μπορεί παλιότερα να φοβόμουν και δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς γιατί βρήκα τη δύναμη και μίλησα κάποια στιγμή.  Έχω αλλάξει 360 μοίρες πια. Είναι πολύ σημαντικό να μην φοβόμαστε πως μόλις πούμε κάτι θα ματαιωθούμε, επειδή ο άλλος είναι πιο δυνατός», συμπλήρωσε.

Ελένη Χαμπέρη: Ποζάρει στο γυμναστήριο μαζί με τον σύντροφό της (ΦΩΤΟ)

Πέτρος Λαγούτης: «Όταν έφτασα στον πάτο, πήγα για απεξάρτηση στο ΚΕΘΕΑ»