«Λάβρος» από τον Νίκο Μουτσινά – «Καταπατάτε την ελευθερία του άλλου και…» (vid)

Latest

Την απόφαση των τηλεοπτικών εκπομπών να στείλουν τελικά κάμερες στην Αίγινα για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη παρά το γεγονός ότι ο ίδιος μέσα από βίντεό του ζήτησε οι δημοσιογράφοι να μείνουν μακριά από αυτή την ιδιαίτερη για εκείνον και τη σύντροφό του στιγμή, σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Πάμε με τα καλά μας; Θα στείλουν αποστολή όλοι εν τω μεταξύ… Και ποιοι μίλησαν; Όλοι οι άνθρωποι που έχουν εκπομπές και θέλουν το θέμα. «Πήρα τη Μελέτη και μου είπε, εγώ θα στείλω να το ξέρεις». Και για όλο αυτό ευθύνεται η Κατ Κεν! Πάντως, να σας πω κάτι; Σταματίνα μου, ανοιχτός τάφος! Δεν τολμάς να πεις κάτι» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για ένα οικονομικό ποσό στην τηλεόραση, που είναι αστείο γιατί τόσα λεφτά φεύγουν χωρίς λόγο, παρόλα αυτά όμως εγώ δεν θεωρώ ότι αυτός είναι ένας λόγος για να μην ακούσεις το θέλω του άλλου που είναι ο γάμος του. Είναι δικός του! Παρόλα αυτά, θα πάνε δηλαδή» είπε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε,

«Θα το ξαναπώ ότι, παιδιά, καταπατάτε την ελευθερία του άλλου. Το νιώθετε; Είναι ο γάμος του. Τι είναι αυτό δηλαδή; Θυμάμαι και όταν είχε πεθάνει η μάνα μου, μου είπαν ότι «θέλουμε να στείλουμε κάμερες». Τι; Στην κηδεία της μάνας μου;»

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

«Λουκέτο» για τον Άκη Πετρετζίκη: Έκλεισε όλα τα μαγαζιά εστίασης στην Αθήνα

Μητέρα απλώνει το χέρι της και κρατάει το χεράκι του ετοιμοθάνατου μωρού της – Μέσα της όμως κρύβει ένα ακόμη μυστικό