Λάουρα Καραϊσκου: Σοκάρει η εξομολόγησή της για το αυτοάνοσο νόσημα που την έκανε να χάσει 10 κιλά

Την Λάουρα Καραΐσκου , την γνωρίσαμε από την παρουσία της στα backstage του J2US. Η καλλονή ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για κάποια προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει τόσο η ίδια όσο κι ο πατέρας της.

Και τι δουλειές έχει κάνει μέχρι σήμερα;

Ξεκίνησα να δουλεύω από πολύ μικρή, μας είχαν βάλει στη νοοτροπία οι γονείς μας πως για να κάνεις αυτό που θέλεις, πρέπει να έχεις και τα δικά σου χρήματα. Στα 14 μου, έκανα μπέιμπι σίτινγκ τα Σαββατοκύριακα στο παιδί μιας φίλης της μητέρας μου. Μετά, δούλευα στο μαγαζί με χειροποίητα κοσμήματα που είχε η μητέρα μου στην Θέρμη Θεσσαλονίκης. Στα 18 μου εργάστηκα ως σερβιτόρα και στα 21 έκανα μια παύση γιατί μεσολάβησε ένα άσχημο συμβάν με την υγεία του πατέρα μου και ύστερα με τη δική μου υγεία.

Τι σας συνέβη;

Ο πατέρας μου ήταν τρεις μήνες σε κώμα. Είχε πάθει μαζική πνευμονική εμβολή και ανεπάρκεια καρδιάς. Ουσιαστικά είχε ραγίσει το πόδι του, φόρεσε μπότα κι έκανε μια σειρά από αντιπηκτικές ενέσεις, οι οποίες δημιούργησαν αλλεργία.

Το γύρισε στα αντιπηκτικά χάπια και αυτά του έκανα μικρούς θρόμβους στα πνευμόνια. Σώθηκε από θαύμα, Ήταν το 2013 που μπήκε στο νοσοκομείο με δύσπνοια και την επόμενη βρισκόταν διασωληνωμένος στην εντατική. Για την αποκατάσταση χρειάστηκε επίσης πολύς καιρός. Τώρα παίρνει αναπηρική σύνταξη κι αντιμετωπίζει ακόμα κάποια θέματα υγείας.

Και με τη δική σου υγεία τι έγινε;

Βγήκε ο πατέρας μου από το νοσοκομείο και μπήκα εγώ. Από τη στενοχώρια και το άγχος έβγαλα αυτοάνοσο, τη Νόσο του Crohn, η οποία χτυπά στο πεπτικό σύστημα και κάνει φλεγμονές παντού. Για μία εβδομάδα δεν ξέραμε τι έχω,

φοβόμασταν μήπως έχω το «κακό». Το αντιμετώπισα με θετικότητα, ξέρω ότι τα αυτοάνοσα δεν ξεπερνιούνται, «κοιμούνται» μέσα σου. Στο νοσοκομείο ήθελαν να με φορτώσουν με κορτιζόνη, αντιβίωση, ανοσοκατασταλτικά. Μου έλεγαν «δεν θα ξαναφάς, δεν θα ξαναπιείς». Τους απαντούσα «Είμαι 21 χρονών, δεν γίνεται αν μου λέτε αυτά τα πράγματα».

Το πιο δύσκολο βέβαια σε όλη την διαδικασία ήταν πως για έξι μήνες έτρωγα μόνο βραστά κολοκυθάκια! Έχασα δέκα ολόκληρα κιλά.

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Η εξορία και η μουσική - ο Μπάμπης εξόριστος

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Η εξορία και η μουσική – ο Μπάμπης εξόριστος

Χρήστος Μάστορας: Αποκάλυψε ποια είναι η ασθένεια που τον ταλαιπωρεί