Λάκης Λαζόπουλος – Η νέα του ζωή μετά το θάνατο της γυναίκας του

Spoilers

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος στη Realnews και την Νίκη Κώτσου.
Πώς είδατε το ελληνικό κίνημα #MeToo;
Είναι παρήγορο ότι το θέατρο έγινε ο μόνος χώρος ο οποίος επέβαλε ένα ξεκαθάρισμα, ώστε να μπορούν οι νεότεροι ηθοποιοί να βρεθούν σε έναν καλύτερο χώρο. Αλίμονο αν το θέατρο συνέχιζε να ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές! Καλώς καμωμένα όλα.
Έχετε κάποια πικρία από την τηλεόραση;
Καμία πικρία δεν τρέφω. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, έκανα αυτά που ήθελα, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις, από εκεί και πέρα στην τηλεόραση εγώ καλούμαι, δεν είναι δική μου για να βγαίνω όποτε θέλω. Από την ώρα που κάποιος που έχει εξουσία απαγορεύει τη δική μου παρουσία στην τηλεόραση, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ, παρά να ακολουθήσω την απαγόρευση. Όταν η δημοκρατία μονοδρομείται, τότε υποχρεώνεσαι να ακολουθήσεις τη σήμανση. Τουλάχιστον όσον αφορά στην τηλεόραση.
Με σάτιρα θα επιστρέφατε;
Εγώ με σάτιρα μπορώ να επιστρέψω. Το θέμα είναι αν οι εξουσίες που μαθαίνουν να έχουν υπάκουους δημοσιογράφους επιθυμούν να ακούσουν σάτιρα. Νομίζω πως όχι.
Η Πάρος είναι πλέον το ησυχαστήριό σας;
Ήθελα πάντα να βλέπω θάλασσα. Η Πάρος με έχει μαγέψει. Μου αρέσει να μένω στο σπίτι μου εκεί. Μου αρέσει ο χειμώνας που είναι κλειστά όλα. Η Πάρος είναι η καινούρια μου ζωή.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Λάκης Λαζόπουλος – Η νέα του ζωή μετά το θάνατο της γυναίκας του

Διαβάστε επίσης »

Spoilers

Survivor – Ολόγυμνη η… μάνα του παιχνιδιού τώρα στην ακτή!

Big Brother: Δείτε τα βιογραφικά και τις φωτογραφίες των παικτών