Λάκης Γαβαλάς: Ακόμη ένα σχόλιο άφησε για τη Σοφία Χατζηπαντελή σε δηλώσεις του ο Λάκης Γαβαλάς … «Με αυτό το λουκ ούτε στο σινεμά δεν πρόκειται να πάει»

Ακόμη ένα σχόλιο άφησε για τη Σοφία Χατζηπαντελή σε δηλώσεις του ο Λάκης Γαβαλάς, νωρίτερα σήμερα.

Με αφορμή άλλα πρόσφατα σχόλια που έχει κάνει για τη guest κριτή του GNTM, ο Λάκης Γαβαλάς ερωτήθηκε ξανά για το μοντέλο με το μονόφρυδο και απάντησε:

«Αυτή η κοπέλα, αν θέλει να είναι τόσο προχωρημένη όσο στα πρωινάδικα που τη βγάζουν, να πάει και να κρίνει γυναίκες 60 και 70 χρονών. Αυτό είναι crime. Να βγάζεις μια γυναίκα, που δεν μπορεί να περπατήσει με τα αρθριτικά της, το χιούμορ της είναι παλιακό αλλά μια χαρά για την ομήγηρή της κι εσύ να κάνεις αυτές τις υστερίες; Όπως κι οι υπόλοιποι κι απορώ πως τα παιδιά ανέχονται κάτι τέτοιο. Εγώ σαν άνθρωπος της μόδας ειλικρινά το καταδικάζω».

«Θα μας πει τώρα τι είναι το diversity; Με στενοχωρεί γιατί αν αυτό το κορίτσι θα πρέπει να πάει σινεμά με το αγόρι της μες αυτό το λουκ, δεν πρόκειται να πάει σινεμά πουθενά. Ούτε καν στο Λονδίνο» πρόσθεσε.

Πρόσφατα, ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε και πάλι σ τη Σοφία Χατζηπαντελή, με την οποία έχουν αναπτύξει μια «κόντρα» και δήλωσε στην κάμερα του «Super Κατερίνα»: «Έχει άποψη στο να κρίνει ποιος θα γίνει next top model; Αυτή είναι μια υπάλληλος της μόδας και εγώ είμαι ένας εργοδότης».

Τέλος, σχολίασε την κριτή του GNTM, η οποία σε ένα από τα γυρίσματα ξάπλωσε στο πάτωμα: «Εγώ δεν έχω πέσει στα πατώματα για ένα μεγάλο έρωτα. Θεωρείς ότι θα πέσω για να κάνω μια λήψη και να κάνω καραγκιοζιλίκια για τη θεαματικότητα;».

Πηγή: protothema

Μαρία Αστόγλου: Η «καυτή» Θεσσαλονικιά του Love Island

Επέστρεψε στην τηλεόραση ο «Νικόλας» του «Κωνσταντίνου και Ελένης» – Δεν θα πιστεύετε τι κάνει