>

Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας: Φούμαρα τα περί απομόνωσης της Χρυσής Αυγής

To γεγονός ότι δεν αποφασίστηκε ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από το ΔΣ της Αθήνας λόγω του ότι δεν επετεύχθη απαρτία σχολίασε η Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικα:

Δεν πέρασαν ούτε 20 μέρες μετά τις δημοτικές εκλογές και τα περί απομόνωσης της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής που διατυμπάνιζαν οι κ. Μπακογιάννης και Γερουλάνος αποδείχθηκαν φούμαρα.

Οι σύμβουλοί τους στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας (όλοι της ΝΔ και αρκετοί του ΠΑΣΟΚ) απουσίασαν από τη σημερινή συνεδρίαση που θα καθόριζε την κατανομή χώρων για εκλογικά περίπτερα και διαφημιστικών χώρων, με αποτέλεσμα να μην επιτευχθεί απαρτία και να μην παρθεί απόφαση αποκλεισμού της Χρυσή Αυγή από την παροχή διευκολύνσεων.

Είχε προηγηθεί η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που ακύρωνε την προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις εκλογές του Μαΐου και έδωσε χώρους στη Χρυσή Αυγή.

Αποδεικνύεται, έτσι, ποιοι θρέφουν με την ανοχή τους τη Χρυσή Αυγή. Οι εργαζόμενοι της Αθήνας μπορούν να πετάξουν έξω από τη Βουλή τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές της 7ης Ιούλη να αναδείξουν το ΚΚΕ δυνατό, στήριγμα των αγώνων τους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Παραδόθηκε στις αρχές ένας από τους δολοφόνους του Αλ. Σταματιάδη

ΝΔ: Fake news οι προσλήψεις στα σχολεία ειδικής αγωγής