Καυστικό υγρό: Κυψέλη πιάσανε τον δράστη η 25χρονή τον αποκάλυψε

ΠΙΑΣΑΝΕ τον δράστη με το καυστικό υγρό! Η εικοσιπενταχρονή έγκυος τον ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ! Η υπόθεση που παρολίγο να έχει την ίδια κατάληξη με της 34χρονης άτυχης Ιωάννας, βρήκε τον δράστη της! Από την στιγμή που η 25χρονη εγκύου η οποία δέχθηκε την επίθεση του με καυστικό υγρό στην Κυψέλη πριν λίγες μέρες αποφάσισε ν’ αποκαλύψει το όνομα του, ήταν θέμα χρόνου να συλληφθεί.

Θυμίζουμε πως αρχικά η κοπέλα επέμεινε πως δεν γνωρίζει ποιος είναι. Όμως σήμερα αποφάσισε ν’ αλλάξει την κατάθεση της!

Συνελήφθη ένας 25χρονος άνδρας, ο οποίος στο παρελθόν φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την άτυχη γυναίκα.

Η σύλληψη ήταν θέμα ωρών, έγινε στο σπίτι του 25χρονου στην Αθήνα και η μεταγωγή του στον εισαγγελέα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17.04.2021.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως όλα έγιναν για προσωπικές διαφορές που είχαν η έγκυος με τον άνδρα που την έριξε κάτω και στη συνέχεια τοποθέτησε ένα πανί με καυστικό υγρό στο πρόσωπο της.

Ο δράστης είναι όπως προαναφέραμε παλιός γνωστός της 25χρονης και συναντήθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να συζητήσουν.

Σε κάποια στιγμή, όμως, ο 25χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Αμέσως μετά, η νεαρή διακομίστηκε με εγκαύματα στο πρόσωπο στον “Ευαγγελισμό”.

Ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα η άτυχη γυναίκα

Αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. Η 25χρονη έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χείλη και η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία.

Οι αστυνομικοί έστρεψαν από την πρώτη στιγμή τις έρευνες στις προσωπικές επαφές της 25χρονης και επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες τους για τον δράστη της επίθεσης.

«Πήγα στο φαρμακείο με μια φίλη μου. Με είδε και μου ζήτησε να πάμε πιο πέρα να μιλήσουμε.

Με τον δράστη είμαστε παιδικοί φίλοι. Ήθελε να καταστρέψει εμένα και την οικογένειά μου.

Προσπάθησε να με σκοτώσει. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη», ανέφερε η 25χρονη στην συμπληρωματική της κατάθεση.

Αν και αρχικά είχε υποστηρίζει ότι δεν αναγνώρισε ποιος της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο, τελικά φαίνεται πως τον κατονόμασε και είναι θέμα ωρών ο εντοπισμός και η σύλληψή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αμέσως μετά την κατάθεση η κοπέλα οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο της επίθεσης και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που έζησε.

Μένιος Φουρθιώτης: Η ανακοίνωση για την υγεία του παρουσιαστή

Χάρης Ρώμας: “Δεν μιλούσα με τον πατέρα μου για πέντε χρόνια, μιλήσαμε λίγο πριν πεθάνει”