Κυνηγοί δολοφονούν αρκούδα που κοιμόταν μαζί με τα μικρά της (σκληρές εικόνες)

0
60

Το περιστατικό συνέβη σε δάσος στη χιονισμένη Αλάσκα στην περιοχής Εσθέρ Άιλαντ. Οι δυο άνδρες εντόπισαν την αρκούδα μαζί με τα μικρά της σε μια μεγάλη κουφάλα ενός δέντρου και την πυροβόλησαν εν ψυχρώ την ώρα που βρισκόταν σε χειμερία νάρκη. Στη συνέχεια με τα μαχαίρια τους κατέσφαξαν τα τρία μικρά. Είναι μάλιστα τόσο υπερήφανοι για το σπουδαίο κατόρθωμα τους που αρχίζουν να αλληλοσυγχαίρονται και να κάνουν μεταξύ τους «hi-5»

 Το λευκό χιόνι γύρω από το δέντρο έχει βαφτεί κατακόκκινο από το αίμα των αθώων ζώων. Οι δυο άνδρες στη συνέχεια μεταφέρουν την αρκούδα πιο δίπλα και αρχίζουν να τη γδέρνουν. Μάλιστα αισθάνονται τόσο καλά για αυτό που έκαναν που λέει  ο ένας στον άλλον ότι αποκλείεται οι αρχές να ανακαλύψουν ποιος το έκανε.

Υπολόγισαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Το δασαρχείο είχε τοποθετήσει κάμερα σε ένα δέντρο απέναντι από την κουφάλα όπου έμεναν οι αρκούδες προκειμένου να τις παρακολουθούν για να ολοκληρώσουν μια εργασία. Η κάμερα κατέγραψε το έγκλημα.

Ο πατέρας καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση και 20.000 δολάρια πρόστιμο ενώ ο γιος υποχρεώθηκε σε κοινωνική εργασία. Και στους δυο αφαιρέθηκε η άδεια κυνηγιού.

 

ΚΟΣΜΟΣ, ΚΥΝΗΓΟΙ, ΑΡΚΟΥΔΑ, VIDEO, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here