Κριστιάνο Ρονάλντο ξανά… στη Μεσσηνία απομονωμένος από αδιάκριτα βλέμματα

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Nations League με την Πορτογαλία ο Κριστιάνο Ρονάλντο τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει πριν ακριβώς ένα χρόνο και επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Ρονάλντο τον Ιούλιο του 2018 είχε υποσχεθεί στα στελέχη του πολυτελούς Costa Navarino πως θα επιστρέψει μόλις του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του και έκανε πράξη την δέσμευση του αλλά και την επιθυμία των μελών της οικογένειας του που έχουν χαρακτηρίσει την Μεσσηνία επίγειο παράδεισο.

Το 2018 μάλιστα η επίσκεψη του Ρονάλντο είχε συνδυαστεί και με την άφιξη του Αντρέα Ανιέλι για να κλείσει το φαραωνικό συμβόλαιο τους στην Γιουβέντους.

Ο Ρονάλντο ταξίδεψε αεροπορικώς από το Μιλάνο στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο μεταφέρθηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε πολυτελή καμπάνα του Costa Navarino η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι απόλυτα απομονωμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα. Μάλιστα λέγεται πως έχει γίνει και ειδική διαμόρφωση σε ειδική πτέρυγα του ξενοδοχείου όπου θα γευματίζουν και θα δειπνούν τα μέλη της οικογένειας του.

Υπενθυμίζεται πως το 2018 και τις ώρες που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη το μεταγραφικό θρίλερ του Ρονάλντο στη Γιουβέντους, ο Πορτογάλος βρισκόταν στο Costa Navarino το οποίο παράλληλα φιλοξενούσε και υψηλόβαθμα στελέχη γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας από την Ιταλία. Ακόμα και οι διευθυντές της εταιρείας άρχισαν να κυνηγούν τον Ρονάλντο για ένα αυτόγραφο.

Εφέτος η διοίκηση του ξενοδοχείου έχει λάβει τα μέτρα της και μάλιστα έχει δεσμεύσει και ένα από τα γήπεδα του μπιτς βόλεϊ όπου ο Ρονάλντο συνηθίζει να κάνει προπονήσεις με φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα αλλά και με τον υιό του. Ο Ρονάλντο θα μείνει στο Costa Navarino τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή αλλά η αναχώρηση του, οι μετακινήσεις του και πιθανές επισκέψεις στα γύρω νησιά με δύο μεγάλα φουσκωτά έχουν κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό.

Φωτό Νικήτα Κώτσιαρη από το eleftheriaonline.gr

 

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Written by stelios

ΝΔ: Οι Έλληνες έχουν ξεπεράσει τον κ. Τσίπρα

Το σχόλιο ΓΑΠ για τις υποψηφιότητες Τσίπρα-Μητσοτάκη στην Αχαΐα