Κριστιάνο Ρονάλντο: Το προγαμιαίο συμβόλαιο με τη γυναίκα του – Τι δικαιούται σε περίπτωση χωρισμού

Αν και τον τελευταίο καιρό οι φήμες περί χωρισμού του Κριστιάνο Ρονάλντο και της γυναίκας του Τζορτζίνας Ροντρίγκεζ φουντώνουν διαρκώς, οι ίδιοι ισχυρίζονται πως είναι ακόμα μαζί.

Ένα ρεπορτάζ του TV GUIA ανέφερε ότι το ζευγάρι έφτασε σε ένα είδος «προγαμιαίου συμβολαίου» και περιέγραψε τους όρους του. Το συμφωνητικό αυτό υπάρχει σε περίπτωση προβλημάτων μεταξύ του ζευγαριού και, με αυτό, η Ροντρίγκεζ θα λαμβάνει σημαντική οικονομική στήριξη σε περίπτωση διάλυσης της σχέσης.

«Ο Κριστιάνο και η Τζορτζίνα ενωμένοι με τα παιδιά τους: «Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το προγαμιαίο συμβόλαιό τους» έγραφε η πρώτη σελίδα του περιοδικού και επιπλέον ανέφερε ότι την περίοδο που η influencer έμεινε για πρώτη φορά έγκυος, η Ροντρίγκεζ και ο Ρονάλντο κατέληξαν από κοινού σε μια συμφωνία που εξασφάλιζε ότι τα περιουσιακά στοιχεία και των δύο θα προστατεύονταν σε περίπτωση χωρισμού.

Στην πορτογαλική τηλεοπτική εκπομπή «Noite das Estrelas» αναφέρθηκε επίσης ότι η Τζορτζίνα είναι νομικά καταχωρημένη ως μητέρα των διδύμων Εύα και Ματέο, τα οποία γεννήθηκαν από παρένθετη μητέρα.

«Γνωρίζω από μια πολύ αξιόπιστη πηγή που βρίσκεται κοντά στην Τζορτζίνα ότι, εκτός από μητέρα της Αλάνα Μαρτίνα και της Μπέλλα Εσμεράλδα, είναι επίσης μητέρα των διδύμων Εύα και Ματέο. Με άλλα λόγια, δεν είναι η βιολογική τους μητέρα, αλλά είναι νόμιμα καταχωρημένα ως παιδιά της με το επώνυμό της», δήλωσε η παρουσιάστρια Μάια.

Τέλος, και το πορτογαλικό τηλεοπτικό κανάλι CMTV προσέφερε περισσότερες πληροφορίες στην ιστορία: «Στις 18 Δεκεμβρίου 2018, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ταξίδεψε μόνη της από το Τορίνο της Ιταλίας στο Λουγκάνο της Ελβετίας για να εγγράψει την Αλάνα Μαρτίνα ως πολίτη της Πορτογαλίας στο πορτογαλικό προξενείο. Τα δίδυμα Εύα και Ματέο, τα οποία γεννήθηκαν την ίδια χρονιά, το 2017, εγγράφηκαν επίσης. Η Ροντρίγκεζ ταξίδεψε μόνη της, αλλά είχε στην κατοχή της ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που της έδινε πλήρη εξουσιοδότηση να εγγράψει τα παιδιά».

Πηγή:topontiki.gr

Η Ευγενία Σαμαρά «απέδειξε» πως είναι από τις όμορφες γυναίκες της Ελλάδας

Απολαυστική Ζωζώ Σαπουντζάκη: Σηκώθηκε να τραγουδήσει σε εστιατόριο – «Εγώ χατίρια δεν χαλάω» (VIDEO)