Κριστιάνο Ρονάλντο: Μας δείχνει το πανάκριβο ρολόι του – Δε θες να ξέρεις πόσο κόστιζει

Το ακριβό γούστο του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστό. Ο Πορτογάλος σταρ τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στα πολυτελή ρολόγια, εκτός από τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Ο επιθετικός της Αλ Νασρ είναι διεθνώς από τους πιο δημοφιλείς αθλητές, ακόμα και στα μέσα της κοινωνικής δικτύωσης όπου έχει συνολικά 855 εκατομμύρια οπαδούς.

Το όνομά του μάλιστα, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας -για πρώτη φορά μετά το 2017- με τους αθλητές που έχουν τα περισσότερα έσοδα ετησίως. Από την στιγμή που μετακόμισε στην Σαουδική Αραβία, ανέβασε τον ετήσιο μισθό του στα 86 εκατομμύρια ευρώ. Υπολογίζεται λοιπόν, πως βγάζει 3,8 εκατομμύρια ευρώ εβδομαδιαίως.

Πέρα από το ποδόσφαιρο, οι διαφημίσεις που κάνει, οι επιχειρήσεις του, καθώς και οι χορηγοί που προσελκύει, του προσφέρουν 198 εκατομμύρια ευρώ έξτρα έσοδα ετησίως.

Ο 38χρονος άσος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ένα story δείχνοντας στους εκατομμύρια φίλους του, το νέο πανάκριβο ρολόι του.

Ο “CR7” ποζάρει με ένα κομψό μπλουζάκι polo και κρατά μία κούπα, ενώ το χέρι του κοσμεί το καινούργιο του… αξεσουάρ. Το εκθαμβωτικό ρολόι του τραβά αμέσως την προσοχή με τον μπλε συνδυασμό χρωμάτων και τον μεγαλοπρεπή σχεδιασμό του.

Πρόκειται για ένα δημιούργημα της μάρκας Jacob & Company, κόστους 862.000 ευρώ.

# ρολόι # Ρονάλντο

Πηγή

«Βόμβα» για τον Γιάννη Λάτσιο: Αυτή είναι η πραγματική του σχέση με τον Ματέο Παντζόπουλο

Άλλος άνθρωπος η Βάσω Λασκαράκη: Ούτε ο Λευτέρης Σουλτάτος δεν θα την αναγνώριζε