Κρις Μπράουν: Τα βάζει με τον Quavo στο νέο του κομμάτι – Υποστηρίζει πως η Saweetie τον απάτησε μαζί του

Ο Κρις Μπράουν στο νέο του τραγούδι ρίχνει τα βέλη του στον Quavo.

Στη νέα του κυκλοφορία, με τίτλο «Weakest Link», ο ράπερ υπαινίσσεται πως είχε βρεθεί ερωτικά με την Saweetie, όταν εκείνη ήταν ακόμα σε σχέση με τον Quavo.

Η κόντρα μεταξύ τους έχει ξεκινήσει από το 2017, όταν ο Quavo έκανε μια δημόσια εμφάνιση με την πρώην σύντροφο του Κρις Μπράουν, Karrueche.

Τότε, στο τραγούδι του «Freak», είχε αναφερθεί ξανά στον Quavo, αποκαλύπτοντας τη σκηνή με την πρώην του, ενώ κι εκείνος με τη σειρά του φρόντισε να ρίξει τα πυρά του στον ράπερ μέσα από το κομμάτι «Tender», στο οποίο μιλάει για τον ξυλοδαρμό της Ριάνα από τον Κρις Μπράουν.

Χρόνια αργότερα, ο Κρις Μπράουν επανέρχεται με νέο κομμάτι και σε αυτό αναφέρει: «Έκανες σεξ με την πρώην μου, αυτό είναι κουλ, δεν με νοιάζει καν, είναι ακόμα σκύλ*. Γάμη** την πρώην σου, ενώ ήταν ακόμα μαζί σου, σκύλ*. Λένε πως η εκδίκηση είναι γλυκιά, οπότε για σκέψου το. Μην αφήσεις αυτή τη γραμμή να σε υπερβεί, μπορεί να τραγουδήσω γι’ αυτό».

Στη συνέχεια του ραπ, λέει: «Υπάρχει κάτι γλυκό σε αυτό, έβαλα λίγο τσάι σε αυτή τη σκύ**, αλλά ας μη μιλήσουμε για αυτό».

😫| Chris Brown basically told everyone he smashed Saweetie on his latest Quavo diss track.

“You fckd my ex ho that’s cool, ion give no fucks lil n****, Cause I fckd yo ex when you was still with her I’m up lil n****
They say revenge is sweet don’t let that line go over yo head” pic.twitter.com/Ni4fax85Hg

— KenBarbie™ (@itsKenBarbie) April 20, 2024

Αν και δεν αναφέρει ξεκάθαρα το όνομα της ράπερ Saweetie, χρησιμοποιεί συχνά μέσα στο τραγούδι τη λέξη «sweet», αποκαλύπτοντας έτσι ότι αναφέρεται στη συγκεκριμένη πρώην σύντροφο του Quavo.

# Quavo # Saweetie # Κρις Μπράουν

Πηγή

Η Μαρία Μπακοδήμου αντιδρά στον αέρα: Ξεπλένουμε τον Παπανώτα με μπάνιο;

Η επιστροφή της γυναίκας στο σπίτι: Ένα κλώσιμο για τα παιδιά της