Κρατερός Κατσούλης: Δείτε τι είχε πει για την περιπέτεια της υγείας του !

Δείτε τι είχε πει για την περιπέτεια της υγείας του:
O Κρατερός Κατσούλης τον φεβρουάριο στην εκπομπή Dot αναφέρθηκε για την περιπέτεια υγείας του.
Μούδιασε και παρέλυσε η μισή μου πλευρά… είπε
Πήγα κι ήρθα και συνέχισε αναφέροντας πως ….

πέρασε ένα 24ωρο περιμένοντας τα αποτελέσματα κι ύστερα έπρεπε να κάνει την αποθεραπεία για 6 μήνες. Τόνισε ότι η περιπέτεια της υγείας του τού άλλαξε τη ζωή κι έπρεπε να κάνει 6 μήνες αποθεραπεία για να μπορέσει να ξαναπερπατήσει.
Συνέχισε λέγοντας πως έφυγε και από το θέατρο και την τηλεόραση για να αντιμετωπίσει την ασθένεια….

αυτή: «Είχα πάρα πολύ χρόνο να σκεφτώ. Εκεί έκανα απολογισμό για 2-3 ζωές μαζεμένες . Αναθεώρησα πολλά πράγματα, άλλαξα νοοτροπία σε κάμποσα πράγματα και ακόμα μαθαίνω να διαχειρίζομαι πράγματα που θα έπρεπε να έχω αλλάξει που ακόμα δεν έχω καταφέρει…Το συμβάν αυτό συνέβη από μια στιγμή στην άλλη, όπως είπε ο ίδιος.

“Μούδιασε η μια μου πλευρά μέσα σε μισή ώρα. Ήμουν στο γήπεδο εκείνη την ώρα και μετά πήγα στο θέατρο κι απλά δεν μπορούσα να κουνήσω το πόδι μου” είπε χαρακτηριστικά. Νόμιζε μάλιστα πως ήταν από τη μέση του και δεν ανησύχησε πολύ αρχικά, αλλά τελικά αυτό που κατάλαβε είναι ότι «το στρες βλάπτει σοβαρά την υγεία. Κάνω διαλογισμό και θεραπείες με ενέργεια».

Διαβάστε περισσότερα
Στεφανία Καρρά

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο SOK απο την πρώτη μέρα

Ανέκδοτο: Ο κωστίκας και ο ζέμπος είχαν ένα χασάπικο και ενώ το κλείνανε περνάει από μπροστά τους ένας φίλος τους με λιμουζίνα …! Τρελό γέλιο

Ανέκδοτο: Ο τοτός είναι στην εκκλησία και ακούει το κήρυγμα του ευαγγελίου …! Τρελό γέλιο