Κουκλάρα στα 80 της: Βάζει κάτω και 20άρες – Έτσι είναι σήμερα η Λίντα Έβανς από τη «Δυναστεία»

Τη Λίντα Έβανς τη γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Δυναστεία» τη δεκαετία του ’80.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Λίντα Έβανς, γνωστή για τους ρόλους της σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως το «The Big Valley» και «Δυναστεία», διανύει πλέον την ένατη δεκαετία της ζωής.

Γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1942 στο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο τη δεκαετία του 1960. Η Έβανς συνέχισε να εμφανίζεται σε πολυάριθμες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, κερδίζοντας την αναγνώριση των κριτικών και μια πιστή βάση θαυμαστών.

Ο ρόλος που έκανε την επανάσταση στην Έβανς ήρθε το 1965, όταν πήρε τον ρόλο της Όντρα Μπάρκλεϊ στην τηλεοπτική σειρά γουέστερν «The Big Valley». Η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία, διήρκεσε τέσσερις σεζόν και χάρισε στην Έβανς ευρεία αναγνώριση. Συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε διάφορες ταινίες κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, όπως το «The Klansman» και το «Avalanche».

Κουκλάρα στα 80 της η Λίντα Έβανς
Ωστόσο, ήταν ο ρόλος της ως Krystle Carrington στην επιτυχημένη σαπουνόπερα της δεκαετίας του 1980 «Δυναστεία» που εδραίωσε τη θέση της, ως τηλεοπτικό είδωλο. Η σειρά διήρκεσε εννέα σεζόν και ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της εποχής της. Η ‘Εβανς κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της το 1982 και ήταν υποψήφια για πολλά άλλα βραβεία.

Μετά το τέλος της «Δυναστείας» το 1989, η Έβανς έκανε ένα διάλειμμα από την υποκριτική για να επικεντρωθεί στην προσωπική της ζωή. Έκανε μερικές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 και του 2000, αλλά σε μεγάλο βαθμό παρέμεινε μακριά από το φως της δημοσιότητας. Τα τελευταία χρόνια, η Έβανς έχει γίνει πιο ενεργή, εμφανιζόμενη σε διάφορα τηλεοπτικά ριάλιτι και κάνοντας περιστασιακές guest εμφανίσεις σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Η 80χρονη πλέον ηθοποιός ζει στο σπίτι της στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Παραμένει μια αγαπημένη φιγούρα στη βιομηχανία του θεάματος, ενώ δημοσιεύει και αρκετά συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μαθήτρια έφαγε… πόρτα από το σχολείο λόγω ανάρμοστου ντυσίματος – Ο πατέρας της τους «ξεφτίλισε» στο Facebook

Επίσημο: Η Φαίη Σκορδά στο τιμόνι της παρουσίασης του The Voice (VIDEO)