Κωτσόβολος: Ανοίξε το πρώτο κατάστημα Outlet με προϊόντα μέχρι 70% φθηνότερα

Κωτσόβολος, με λύσεις για μία Καλύτερη Ζωή!

Άνοιξε το νέο outlet κατάστημά της στο ΣΕΑ Μαλακάσας – Σείριος Πολιτεία, στο 48ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας!

Το νέο outlet κατάστημα της Κωτσόβολος εκτείνεται σε έναν εκθεσιακό χώρο 1.200 τ.μ., διαθέτοντας χιλιάδες stock εκθεσιακά προϊόντα, σφραγισμένα ή και επισκευασμένα, τα οποία είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με εγγύηση.

Για όποιον επισκεφθεί το outlet, θα έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί στις αγορές του ως και 70%, επιλέγοντας την αγαπημένη του συσκευή μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων, με την εγγύηση κορυφαίων brands όλων των κατηγοριών, όπως Bosch, DeLonghi, HP, HUAWEI, iRobot, KENWOOD, Lenovo, LG, NEFF, Panasonic, Philips, SAMSUNG, …

SIEMENS, SONY, Whirlpool, Xiaomi.

Το νέο κατάστημα θα λειτουργεί 6 μέρες την εβδομάδα, με ωράριο 11.00 – 19.00, ενώ για να είναι δίπλα σε κάθε ανάγκη και επιθυμία του καταναλωτή θα είναι ανοιχτό στο κοινό και τις δύο Κυριακές του Ιουλίου 10.07.2022 & 17.07.2022.

Survivor AllStar spoiler 06/07: Ο Ατζούν αλλάζει το Survivor 200.000 για τον μεγάλο νικητή και η τηλεθέαση θα χτυπήσει κόκκινο!

Kim kardashian: Με μεταλλικό μπικίνι και πλούσιο ντεκολτέ βγαλμένη από άλλη εποχή – φώτο