Κωστής Μαραβέγιας: Πώς κυλά ο έγγαμος βίος του με την Τόνια Σωτηροπούλου; – «Υπάρχει ισορροπία»

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 11 Οκτωβρίου 2021 – Το μυστήριο είχε τελεστεί υπό άκρα μυστικότητα

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας για τον έγγαμο βίο του με την εντυπωσιακή Τόνια Σωτηροπούλου, με την οποία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Ύδρα, στις 11 Οκτωβρίου 2021.

«Ο έγγαμος βίος πηγαίνει πολύ καλά. Ανθίζει, σαν την Άνοιξη. Γενικότερα, όχι μόνο με τη σύζυγο, αλλά με όλους τους ανθρώπους που αγαπώ, συζητάμε τα πάντα. Το πιο σημαντικό στη σχέση με τους δικούς μας ανθρώπους είναι να υπάρχει ειλικρίνεια. Κάτι που είναι άσχημο πρέπει να το λέμε, όπως και κάτι που είναι καλό.

Με την Τόνια υπάρχει μία ισορροπία. Δε μπορώ να πω ότι είναι κάποιος από τους δύο πιο αυστηρός. Υπάρχει αμεσότητα στην έκφραση της γνώμης και της κρίσης του καθενός. Βεβαίως, και ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου» δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης.

Ρέα Τουτουνζή: «Δεν χτύπησε ποτέ το καμπανάκι της μητρότητας» – Πώς ξεπέρασε το θάνατο της μητέρας της;

Survivor Ελλάδας – Νίκος Αντωνόπουλος: Αισθάνεται αδικημένος για την αποχώρησή του – «Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν σεβάστηκε το θάνατο του πατέρα του Τάκη»