Κώστας Καζάκος για Παπαμιχαήλ: Με τον Δημήτρη δεν είχα καμία σχέση, καμία φιλία

Spoilers

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κώστα Τσουρό παραχώρησε συέντευξη ο Κώστας Καζάκος όπου έκανε λόγο για τη Τζένη Καρέζη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.
«Η ταινία “Το κοντσέρτο για πολυβόλα” ήταν σταθμός γιατί ήταν η αφορμή να γνωριστώ με ένα άτομο που με γέμισε τότε και περάσαμε 26 χρόνια μαζί. Κάναμε κι ένα παιδί μαζί και ήταν μια πληρότητα. Αυτό ήταν μεγάλη υπόθεση. 26 χρόνια κάναμε κοινή πορεία με την Τζένη. Αν ήμασταν λιγάκι πιο ανώριμοι μπορεί να είχαμε καταστραφεί αμέσως. Δυστυχώς “έφυγε” γρήγορα», είπε αρχικά ο Κώστας Καζάκος για τη Τζένη Καρέζη.
Για την υποτιθέμενη κόντρα μεταξύ της Αλίκης και της Τζένης, ο Κώστας Καζάκος είπε: «Το ότι ήμασταν δύο εθνικά ζευγάρια είναι περισσότερο δημιούργημα των μέσων ενημέρωσης. Δεν υπήρχε καμία κόντρα μεταξύ της Τζένης και της Αλίκης.

Σε τι; Δεν είχαν κοινό τόπο για να υπάρχει κόντρα. Άλλη πορεία η μία, άλλη πορεία η άλλη. Η μία χειριζόταν τη δουλειά της με έναν τρόπο, η άλλη με εντελώς άλλο. Δεν δουλεύανε στο ίδιο… χωραφάκι».

Όσο για τη δική του σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο Κώστας Καζάκος απάντησε:

«Εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Γνωριζόμασταν και απλά συντρώγαμε μερικές φορές πριν χωρίσουν με την Αλίκη. Φιλία δεν είχαμε, δεν υπήρχε επίσης κοινός τόπος».

Spoilers

Έρρικα Πρεζεράκου: Βρέθηκα κάτω από τις προπέλες τη στιγμή που βγήκα να πάρω αναπνοή

Spoilers

Γιώργος Καράβας – GNTM 4: Τα άτομα που έχουν επιλεγεί για τις τελικές οντισιόν είναι ένας προς ένας και δεν ξέρουμε ποιον να διαλέξουμε