Κώστας Καραφώτης: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real και ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, ο Κώστας Καραφώτης εδώ και αρκετό καιρό, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Κάτιας Νανάς Μάνου με την οποία μοιράζονται και την ίδια καταγωγή και την αγάπη τους για τα Τρίκαλα.

Η σχέση τους μέτρα επτά μήνες, ενώ το ζευγάρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, έχει ήδη περάσει στο επόμενο στάδιο αυτό της συγκατοίκησης με τους δύο ερωτευμένους να μοιράζονται όλο και περισσότερο χρόνο.

Ο Κώστας Καραφώτης δεν προβάλλει την προσωπική του ζωή, το αντίθετο μάλιστα, θέλει να επικοινωνεί μόνο επαγγελματικά του βήματα αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι τώρα οι δυο τους δεν έχουν κάνει κάποια κοινή εμφάνιση παρά τις κοσμικές προσκλήσεις που δέχονται.

Η σύντροφος του Κώστα Καραφώτη, Κάτια Νανά εκτός από την αγάπη της για την γυμναστική, έχει και καλλιτεχνική φλέβα, ζωγραφίζει πίνακες με μοντέρνες προσωπογραφίες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό την διάδοση τους.

Το ζευγάρι έκανε Πρωτοχρονιά στο Μιλάνο, όπου και πόζαρε από το ίδιο σημείο στους δρόμους της πόλης, προδίδοντας έτσι στα social media το κοινό τους ταξίδι!

Σαν στραγάλια: Αγόρασε έναν λαχνό και κέρδισε 1,35 δισ. δολάρια στο Mega Millions

Ελένη Φουρέιρα: «Ντρεπόμουν να πω ότι είμαι από την Αλβανία. Δεν είχα λεφτά, μοίραζα φυλλάδια στους δρόμους»