Κώστας Φραγκολιάς: Το οργισμένο μήνυμα για την απόρριψη του Δημήτρη Παπανώτα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

“Ντροπή!”, γράφει ο συνεργάτης του Happy Day μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Η αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν πέρασε απαρατήρητη. Η αντίδραση του συνεργάτη του, Κώστα Φραγκολιά, δεν άργησε να έρθει.

Μετά την ανακοίνωση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Φραγκολιάς αντέδρασε με οργή. Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram αποκάλεσε την κίνηση ως “Ντροπή!”.

Η πρόκληση που πυροδότησε την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχίας ήταν η δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα για τον ρόλο των γυναικών. Με τις απόψεις του να διχάζουν, ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε εκτός ευρωεκλογικού σχήματος.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, πιστός συνεργάτης του Δημήτρη Παπανώτα, δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με την απόφαση. Με το “Ντροπή!” του επέλεξε να εκφράσει την άποψή του, αναδημοσιεύοντας την είδηση στα social media.

Η αντίδραση του Κώστα Φραγκολιά και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα θα συζητηθούν, αφήνοντας ανοικτά τα ερωτήματα για το μέλλον του κόμματος στις εκλογές του Ιουνίου.

Written by admin

Τατιάνα Στεφανίδου εύχεται καλή επιτυχία στην Ελένη Μενεγάκη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Μπέσσυ Μάλφα: Δεν είμαι η γυναίκα κανενός, ούτε είναι άντρας μου κανένας