Κώστας Φραγκολιάς: «Πέτυχα τον Νίκο Βέρτη με μια μελαχρινή κοπέλα, καλλονή, κορμάρα» (VIDEO)

Ο Νίκος Βέρτης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Alpha, η οποία τον πέτυχε στο αεροδρόμιο και μίλησε για την προσωπική του ζωή και την επιθυμία του να μην την «διατυμπανίζει».

Μετά το απόσπασμα των δηλώσεων ο Κώστας Φραγκολιάς πήρε τον λόγο και αποκάλυψε ότι πριν κάποια χρόνια είχε πετύχει τον Νίκο Βέρτη με μια καλλονή σύντροφο στα Σύβοτα.

«Θέλω να δώσω λόγο στον Κώστα γιατί πολλές φορές ακούγεται ότι έλα μωρέ, δεν τον έχουμε δει με καμία σύντροφο, κάτι κρύβει και δεν θέλει» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Πριν από 6-7 χρόνια στα Σύβοτα, στην Πάργα τον πέτυχα με μία μελαχρινή κοπέλα, που όντως ήταν το κορίτσι του. Σοκ, πολύ όμορφη! Εκεί τον πέτυχα.» ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση ή εμφάνιση γιατί είναι κάτι που το αποφεύγει. Δεν του αρέσει» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Γιατί μας κάνει εντύπωση; Είναι νέος, ωραίος κι επιτυχημένος. Φυσικά και θα έχει μία δίμετρη καλλονή δίπλα του. Το ότι μόλις τον φωτογραφίσουν, λέει παιδιά μην το βγάλετε, αυτό είναι το εντυπωσιακό.» είπε με τη σειρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Ήταν καλλονή, κορμάρα, στο ύψος περίπου του Νίκου» κατέληξε ο Κώστας Φραγκολιάς για τον Νίκο Βέρτη.

Μέγκαν Φοξ: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση με μαύρο, διάφανο φόρεμα (φωτογραφίες)

Η Κατερίνα Λιόλιου φόρεσε μαγιό κι έφερε το καλοκαίρι – Δείτε κορμι! (pics)