Κώστας Φραγκολιάς αποκαλύπτει: Δεν μίλησα εγώ για έρωτα στην Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα

“Εγώ μίλησα για μια πρόταση. Τώρα, τι και πως… θα δείξει ο χρόνος” διευκρινίζει, μεταξύ των άλλων, ο Κώστας Φραγκολιάς.

Στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς το Σάββατο στο Μεγάλο Κανάλι. Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή κλήθηκε να σχολιάσει τη νέα φημολογούμενη σχέση της καλής του φίλης, Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς σημείωσε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο Τέρψη Ματζουράτου ότι «δεν μίλησα εγώ για έρωτα στην εκπομπή (σ.σ. για την Μαρία Αντωνά). Εγώ μίλησα για μια πρόταση. Τώρα, τι και πως… θα δείξει ο χρόνος. Αν δεν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει η Μαρία Αντωνά, στις δηλώσεις της για τον Γιώργο Λιάγκα, θέλετε να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω εγώ; Τέλειο».

«Από όσο γνωρίζω, η Μαρία Αντωνά δεν ήταν στον αγώνα της Νέας Φιλαδέλφειας όπου ήμουν εγώ. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν, το γνωρίζω και το ξέρω, γιατί ήμασταν σε δίπλα θέσεις. Κατά τύχη, βέβαια, αλλά φαντάζομαι ότι από τον ίδιο άνθρωπο βρήκαμε τα εισιτήρια για τον αγώνα».

«Με δεδομένο ότι έχετε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία να κάνετε δική σας εκπομπή, πλην του Happy Day, να περιμένουμε κάτι άλλο από εσάς από τη νέα σεζόν;» ρώτησε, σε άλλο σημείο, η ρεπόρτερ της εκπομπής του MEGA για να τοποθετηθεί ο Κώστας Φραγκολιάς ως εξής. «Σε λάθος άνθρωπο κάνετε αυτή την ερώτηση. Θα έπρεπε να την κάνετε σε έναν από τα διευθυντικά στελέχη. Προς το παρόν δεν με έχουν προσεγγίσει για κάτι άλλο».

Written by admin

Η ανεπάντεχη απώλεια του αδελφού μου σε τροχαίο ατύχημα: Η δραματική μαρτυρία της Άννας Ανδριανού

Δήμητρα Ματσούκα: Η αξία μου υπερτερεί του μισθού