Κορυφαίο ανέκδοτο με χήρα: Η υπηρέτρια και τα φτωχά

Logo

Κορυφαίο ανέκδοτο με χήρα: Ήταν κάποιος που του είχε γυαλίσει μια χήρα και ήθελε να την πηδ@ξει σκέφτηκε να πάει να τις πει πως δεν είχε που να μείνει για να τον φιλοξενήσει

Την επομένη μέρα πάει και τη συναντάει και τις λέει πως δεν είχε που να μείνει και ακόμα την προειδοποίησε πως όταν κοιμάται παραμιλάει. Η χήρα δέχτηκε να τον φιλοξενήσει αλλά επειδή έχει μικρό σπίτι θα έπρεπε να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με την ίδια την κόρη της και την υπηρέτρια.

Το ίδιο βράδυ όταν κατάλαβε ο φίλος μας πως όλοι είχαν κοιμηθεί αρχίζει να παραμιλάει ροχαλίζοντας – θέλω να πηδ@ξω την κυρά θέλω να πηδ@ξω την κυρά.

Τον ακούει η χήρα και του λέει και αυτή ροχαλίζοντας – Τι το λες και δεν το κάνεις; Τι το λες και δεν το κάνεις;

Ο φίλος μας σηκώνεται πάνω και αρχίζει να πηδ@ει τη χήρα. Τα ακούει αυτά η κόρη και ροχαλίζοντας λέει: – φύγε από τα φαρδιά και έλα στα στενά.

Σηκώνεται πάνω ο φίλος μας και αρχίζει να πηδ@ει την κόρη. Τα ακούει αυτά η υπηρέτρια και αρχίζει να λέει ροχαλίζοντας

– Εμείς τα φτωχά δεν έχουμε ψυχή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΔΩ

Κορυφαίο ανέκδοτο με χήρα: Η υπηρέτρια και τα φτωχά

Ανέκδοτο με κλέφτη: Μπαίνει ένας κλέφτης σε ένα σπίτι την ώρα που το ζευγάρι είναι στο κρεβάτι. Ο κλέφτης φορούσε ρούχα φυλακής πράγμα που σημαίνει πως είχε μόλις δραπετεύσει

Την ώρα που έψαχνε το σπίτι βλέπει το ζευγάρι που ήταν γυμνό στο κρεβάτι, πιάνει τον άντρα τον δένει στον καναπέ και ανεβαίνει επάνω στη γυναίκα και σκύβει πάνω της.

Σε μερικά δευτερόλεπτα σηκώνεται ο κλέφτης δένει και την γυναίκα και κατευθύνεται προς το μπάνιο.

Ο άντρας τότε βρίσκει την ευκαιρία και λέει στη γυναίκα:

«Άκου με προσεκτικά, ο τύπος είναι φυγάς και σίγουρα επικίνδυνος. σίγουρα θα έχει να πάει καιρό με γυναίκα οπότε κοίτα να τον ικανοποιήσεις όσο μπορείς μήπως μας λυπηθεί και δεν μας σκοτώσει. Να είσαι δυνατή γλυκιά μου. Σ’ αγαπώ».

Και η γυναίκα του απαντά:

«Πριν που έσκυψε επάνω μου, μου ψιθύρισε ότι σε βρίσκει πολύ χαριτωμένο και με ρώτησε αν έχουμε βαζελίνη. Του είπα ότι είναι στο μπάνιο. Να είσαι και εσύ δυνατός γλυκέ μου και εγώ σ’ αγαπώ!

www.tromaktiko.gr

Αγγελική Ηλιάδη: 10+1 εμφανίσεις της που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό στο πέρασμα των χρόνων

Έλενα Κώνστα: Δείτε την να χορεύει αισθησιακά