Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Χαμός με τις προκλητικές ΦΩΤΟ στο πάρτι για το αγέννητο μωρό τους – Ο σύζυγός της… χουφτώνει το στήθος της!

Λίγο πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί με τον Τράβις Μπάρκερ, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ανέβασε μέσω Instagram, φωτογραφίες τους από το baby shower.

Το πάρτι για το αγέννητο παιδί τους ήταν θεματικό, με τα κλασικά μαύρα αυτιά του Μίκι Μάους να διακοσμούν σχεδόν ολόκληρη την έπαυλη. Ωστόσο, οι πρώτες φωτογραφίες που επέλεξε η τηλεπερσόνα για τη συγκεκριμένη δημοσίευση, δείχνουν την ίδια να κάθεται πάνω στον σύζυγό της, ο οποίος της πιάνει το στήθος.

Στη συνέχεια, ανάρτησε στιγμιότυπα από το πάρτι, με τις φίλες της και με τον Μπάρκερ, ντυμένο έναν συνδυασμό από Μίκι Μάους και νεκροκεφαλή. Στη λεζάντα η Καρντάσιαν, ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, τη μητέρα της, Κρις Τζένερ, που διέθεσε το σπίτι της για το baby shower.

«Σε ευχαριστώ μαμά που μετέτρεψες το σπίτι σου στο πιο ευτυχισμένο μέρος του κόσμου, που μου εμφύσησες την αγάπη μου για όλα τα πράγματα της Disney και που έκανες αυτό το baby shower για να γιορτάσεις εμένα και το δέκατο τρίτο εγγόνι σου» έγραψε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Οι δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε για να σωθεί το μωρό της, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έκανε μια νέα ανάρτηση στα social media σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν αποκάλυψε στις 6 Σεπτεμβρίου ότι χρειάστηκε να μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο για μια «επείγουσα επέμβαση για το έμβρυό της».

Σε δημοσίευση που έκανε μάλιστα, την ημέρα εκείνη, φρόντισε να ευχαριστήσει τους γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του μωρού της, αλλά και τον σύζυγό της, Τράβις Μπάρκερ, ο οποίος δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της.

Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μοιράστηκε με το κοινό της μια σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με ένα δερμάτινο μαύρο παντελόνι και τζάκετ κι ένα μαύρο τοπ από δαντέλα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Η εγκυμοσύνη σε ενδυναμώνει τόσο πολύ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

Η Καρντάσιαν έχει τρία παιδιά από τη σχέση της με τον Σκοτ Ντίσικ. Ενώ, ο Τράβις Μπάρκερ έχει τον Λάντον και την Αλαμπάμα.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ επιβεβαίωσαν τη σχέση τους το Ιανουάριο του 2021, ενώ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Μάιο του 2022, σε μια εντυπωσιακή τελετή στην Ιταλία.

dessou.gr

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ζόζεφιν και η αναφορά στον Νίνο – «Δεν με ζηλεύει καθόλου, εγώ ζηλεύω»

Ανεκδοτάρα με γεροντοκόρη δασκάλα: Πρώτη μέρα στο σχολείο