Κορονοϊός: Τα κρούσματα έχουν αυξηθεί και στην Κηφισιά!

Σε κλοιό κορονοϊού βρίσκεται η Αττική με τις επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές να αυξάνονται.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα έχουν αυξηθεί και στην Κηφισιά.
Την ίδια ώρα τα στοιχεία από τα λύματα της Αττικής φέρνουν δυσοίωνες προβλέψεις και φόβο για έκρηξη. Το επιδημιολογικο φορτιο το διήμερο της πρωτοχρονιάς στο λεκανοπέδιο τριπλασιάστηκε κάτι το οποίο ανησυχεί πάρα πολύ τους επιστήμονες.

Από την άλλη η Δυτική Αττική δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στο παρατεταμένο lockdown και τα ενεργά κρούσματα τις δύο τελευταίες ημέρες αυξήθηκαν.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι τα κρούσματα στην Αττική είναι διάσπαρτα παντού ενώ οι εικόνες των Θεοφανείων έχουν προκαλέσει ανησυχία. Αν η κατάσταση χειροτερέψει δεν αποκλείουν την λήψη πιο αυστηρών μέτρων.
Το κέντρο της Αθήνας καταγράφει καθημερινά την αρνητική πρωτιά σε αριθμό ημερήσιων κρουσμάτων, ωστόσο, φαίνεται πως φορτώνονται και άλλες περιοχές.

Σε Πειραιά και Δυτική Αττική επίσης εντοπίζονται πολλά κρούσματα με το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα να είναι στο «κόκκινο» και από τη Δυτική Αθήνα να «βράζει» το Ίλιον. Στην εξίσωση όμως μπαίνουν για τα καλά και τα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Στον Διόνυσο για παράδειγμα η αναλογία rapid test και κρουσμάτων έδειξε ότι ο δείκτης θετικότητας ξεπέρασε το όριο συναγερμού φτάνοντας το 4%.

Eurovision 2021: Με τη Stefania και το τραγούδι “Last dance” θα διαγωνιστεί η Ελλάδα

Survivor 4: Τα πλάνα της Ασημίνας Ιγγλέζου που άφησαν άφωνους τους μαχητές