Κορονοϊός Εμβόλια: Η Εquipe βάζει βιτρίνα τον Στέφανο Τσιτσιπά δίχως λόγο και αιτία! Unfair…

Spoilers

Φάτσα φόρα σε θέμα της Equipe ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο λόγος; Οι απόψεις και όσα δήλωσε για τα εμβόλια πριν από μερικές εβδομάδες. Η Equipe κάνει ερωτήσεων και αποριών για τον εμβολιασμό στον αθλητισμό.

Γενικό φαίνεται πως είναι το φαινόμενο φίμωσης και απαγόρευσης να ακούγεται μια αντίθετη άποψη για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων. Ένα από τα πλέον φημισμένα αθλητικά μέσα παγκοσμίως φαίνεται πως έχει μπει γερά στο επικοινωνιακό παιχνίδι της πειθούς.

Μην περιμένετε από την Equipe ασφαλώς να μην έχει τακτ σε όσα γράφει, περνώντας έντεχνα και με ουδέτερο τρόπο την άποψή της. Στον τίτλο του –επί πληρωμή- άρθρου αναφέρονται εκτός από τον Τσιτσιπά, οι Τζόκοβιτς και Ντεσαμπό (ένας απόλυτα πετυχημένος αθλητής του γκολφ).

Από τους τρεις, φωτογραφία στο άρθρο το γαλλικό μέσο επέλεξε τον Έλληνα τενίστα να είναι στη βιτρίνα. Γι’ αυτόν και τις δηλώσεις του είναι και το μεγαλύτερο κομμάτι του άρθρου της.

Εύκολο θύμα αυτή τη στιγμή για μια τέτοια προπαγάνδα.

Να τα βάλουν με τους οπαδούς των άλλων δύο; Δύσκολο και ρισκαδόρικο, παρότι οι θέσεις τους είναι πιο… ακραίες για τα δεδομένα τους, από αυτές του Στέφανο Τσιτσιπά. Unfair…

The Voice spoiler: Όλα έτοιμα για την αρχή – Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο των Blind Auditions

Survivor All Star spoiler: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αυτούς τους παίκτες θέλει οπωσδήποτε στο ριάλιτι