Κόνυ Μεταξά: Δημοσιοποίησε την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε στο Instagram

Την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram δημοσίευσε η Κόνι Μεταξά. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή που είναι πολύ ενεργή στα social media ανέβασε το διάλογο ανάμεσα σε εκείνη και έναν άνδρα ο οποίος της ζητούσε να περάσουν μαζί δύο μέρες και δύο νύχτες στη Μύκονο έναντι αμοιβής.

Η Κόνυ Μεταξά απάντησε και δημοσίευσε τα μηνύματα στα instastories της: «Μήπως θέλετε να μιλήσετε με τον δικηγόρο μου ή με τον πατέρα μου καλύτερα; Επίσης, θα ήθελα να πάρετε τηλέφωνο την μανούλα σας να την ενημερώσετε για την συμπεριφορά σας προς στο γυναικείο φύλο. Εκτός εάν αυτή ήταν που σας έμαθε να έχετε τόσο θράσος. Ευχαριστώ πολύ», με τον διάλογο να συνεχίζετε και την καλλιτέχνιδα να ξεσπά: “Εάν βγάλεις προκλητική φωτογραφία σε θεωρούν βίζιτα και αυτός ο “άντρας” μεγαλώνει παιδί».

«Δεν είμαι βίζιτα, αλλά αυτή η φωτογραφία μου αρέσει πολύ», συνέχισε η Κόνυ Μεταξά αναρτώντας τη φωτογραφία της που τις τελευταίες ημέρες προκάλεσε ντόρο και κάλεσε τα κορίτσια να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.

Written by stelios

ΚΙΝΑΛ: Εγγυόμαστε τα δικαιώματα των εργαζομένων

ΣΕΒ: Σε τροχιά ανάκαμψης η οικονομία αλλά με επιβραδυνόμενο ρυθμό