Κωνσταντοπούλου κατά Βαρουφάκη: Εγώ δεν πολιτεύομαι για να πουλάω βιβλία

Με σοβαρότερο, το ζήτημα της ασυνέπειας λόγων και έργων. Εμείς αυτά που λέμε αυτά κάνουμε, δεν είμαστε του «είπα-ξείπα», όπως είναι ο συγκεκριμένος πολιτικός, και προσωπικά θα πω ότι δεν εξαργύρωσα ούτε την εμπιστοσύνη των πολιτών για να έχω θέσεις εξουσίας, ούτε τις θέσεις εξουσίας για να πουλάω βιβλία και να προσκαλώ σε θέαση ταινιών.»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κάνουμε το επόμενο βήμα

Αποτιμώντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, στην διάρκεια συνέντευξη τύπου που έδωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, εκτίμησε ότι το κόμμα της παρά τον αποκλεισμό που της επεβλήθη, όπως είπε, από πολλά ΜΜΕ, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη 91 χιλιάδων πολιτών και θεωρεί το ποσοστό των ευρωεκλογών «ένα σημαντικό πρώτο βήμα, και ετοιμάζεται για το δεύτερο».

Βασικές αρχές της καμπάνιας της Πλεύσης Ελευθερίας, όπως τους διατύπωσε η κ. Κωνσταντοπούλου είναι: Οχι στους επαγγελματίες της πολιτικής, ναι στα ψηφοδέλτια μέσα από την κοινωνία καθώς και συγκρότηση των ψηφοδελτίων ανοιχτά με διαφάνεια.

Δημοψήφισμα για την Συμφωνία των Πρεσπών

Για τις ενέργειες που θα κάνει μέσα στην Βουλή η Πλεύση Ελευθερίας εφόσον μπεί στο Κοινοβούλιο, η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε οτι:

Θα ζητήσει την ενεργοποίηση του Πορίσματος της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους και την συνέχιση της επιτροπής για την διαγραφή του χρέους που έχει αποδειχθεί παράνομο. Θα ζητήσει να συνεχιστεί ο λογιστικός έλεγχος στις δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς και στις υποθέσεις διαφθοράς, που αφορούν τόσο το Δημόσιο όσο και τις δημόσιες επιχειρήσεις και τα ταμεία.

Θα υποβάλει πρόταση Δημοψηφίσματος για την Συμφωνία των Πρεσπών και συγκρότηση κοινοβουλευτικής επιτροπής για την ακύρωσή της. Θα ζητήσει την άμεση ενεργοποίηση των ελληνικών αξιώσεων έναντι της Γερμανίας. Θα ζητήσει επίσης την ενεργοποίηση του ομόφωνου πορίσματος της Ειδικής επιτροπής της Βουλή για την Siemens.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΒΙΒΛΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Written by stelios

Ληστεία στα ΕΛΤΑ Καισαριανής – Aftodioikisi.gr

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις για τα παιδιά στα πάρκα του Δ. Περιστερίου