Κωνσταντίνος Βασάλος – Σταυρούλα Χρυσαειδή Survivor All Star: Στην πρώτη τους φωτό αγκαλιά στο survivor … Η αντίδραση της Βαλαβάνη

Στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του Survivor All Star οι παίκτες για πρώτη φορά ήρθαν πιο κοντά για να διασκεδάσουν μαζί μετά από τις αρχές Ιανουαρίου, που πολλοί από αυτούς πρωτοβρέθηκαν στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το τι ακριβώς έγινε με Κωνσταντίνο Βασάλο και Σταυρούλα Χρυσαειδή και πώς αντέδρασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων αν παρακολουθεί το Survivor μετά την αποχώρησή της και ποια είναι η γνώμη της για το πιθανό ζευγάρι Βασάλου-Σταυρούλας.Αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «τώρα δεν το βλέπω το Survivor All Star, δεν το παρακολουθώ. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος νικητής, ο κόσμος θα το κρίνει αυτό, αλλά θα ήθελα να φτάσει μακριά και γιατί όχι να το σηκώσει κιόλας. Είναι λυπηρό να βγαίνουν τέτοια βίντεο στη δημοσιότητα, είναι άσχημο για ένα πρόγραμμα το οποίο το έχω λατρέψει. Όταν ήμουν εγώ μέσα δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα».

Στην ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος απάντησε: «Αχ μη με ρωτάς τέτοια πράγματα! Δεν μπορώ να απαντάω σε κάθε τι που γράφεται και λέγεται»!

Latest

Δυστυχώς: Επιβεβαιώθηκε η τραγική είδηση για την Δήμητρα Λιάνη! (video)

Σοκ: ΦΩΤΟ με τον Κίλιαν Μέρφι να ουρεί δημοσίως!