Κωνσταντίνος Παντελίδης: Οι φανς του Παντελή με ακολουθούν

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο μικρός αδερφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη ήταν ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο 19χρονος μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι, για την ομοιότητα της φωνής του με αυτή του αδερφού του, ενώ προέβη πως ο Παντελής άφησε πίσω του ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Τυχαία πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με το τραγούδι
Για την απόφαση του να ασχοληθεί με τραγούδι λέει: «Ο μπαμπάς μας ενέπνευσε για μουσική. Εκείνος παίζει αρμόνιο και κιθάρα. Οι γονείς μου φώναζαν στον Παντελή να σταματήσει να παίζει κιθάρα για να κοιμηθούν. Εγώ τελείως τυχαία πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με το τραγούδι. Στο μυαλό μου μπήκε όταν ανέβασα ένα βιντεάκι στο youtube. Το ανέβασα στην καραντίνα και δεν φανταζόμουν ότι θα έχει τέτοια απήχηση. Δεν το περίμενα. Το σχεδίαζα για αργότερα».

Κωνσταντίνος Παντελίδης – Κάνε Αυτό Που Θέλεις (Live Unplugged)

Οι όμοιες φωνές

Για την ομοιότητα της φωνής του με τον αδερφό του, Παντελή Παντελίδη λέει: «Συμφωνώ ότι μοιάζουν οι φωνές μας με τον Παντελή, αλλά και ο τρόπος ομιλίας μου είναι πολύ κοντά στη φωνή που βγάζω όταν τραγουδάω. Με τον αδερφό μου έχουμε παίξει μαζί κιθάρα στο σπίτι όχι κάπου δημόσια. Είναι σημαντικό το ταλέντο, όμως χρειάζεται και πολλή δουλειά».

Ακυκλοφόρητα τραγούδια
Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αποκάλυψε πως ο αδερφός του έχει αφήσει ακυκλοφόρητα κομμάτια: «Το πολλά είναι κάτι σχετικό. Υπάρχουν τραγούδια όχι γραμμένα στο στούντιο. Είναι από στίχους σε χαρτιά και από ηχογραφήσεις σε κινητά. Σκέφτομαι να βγάλω από τα τραγούδια του Παντελή, γιατί όχι κι όλα από αυτά που υπάρχουν στο συρτάρι. Απλά στην αρχή ήθελα να βασιστώ στα δικά μου τραγούδια».

Το δώρο του Παντελή
Για το δώρο του Παντελή Παντελίδη που έχει μέχρι σήμερα ο Κωνσταντίνος λέει: «Αυτό που θυμάμαι ότι μου είχε αγοράσει ο Παντελής και μου άρεσε πολύ ήταν ένας παπαγάλος. Με τον Παντελή είχαμε τέτοια οικειότητα που δεν καθόμασταν να βγάλουμε φωτογραφίες και να δειχτούμε. Ήμουν η παρέα του. Και με τον αδερφό μου τον Τριαντάφυλλο κάναμε παρέα. Με έπαιρναν μαζί στα live, κοιμόμουν στους καναπέδες…».

Η εμφάνιση στο Mega και οι κριτικές
Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε και για τις κριτικές που δέχτηκε μετά την εμφάνισή του στο «Σπίτι με το Mega»: «Με παραδέχτηκαν πιο πολλοί στο live, γιατί κάποιοι μπορεί να έλεγαν ότι τα τραγούδια ήταν ηχογραφημένα στο στούντιο. Οι φανς του Παντελή με ακολουθούν. Κι όσο βλέπουν ότι δουλεύω με ακολουθούν όλο και περισσότεροι. Είναι πολύ όμορφο να σ’ αγαπάνε κάποιοι άνθρωποι, βέβαια δημοσιότητα είχα και πριν ξεκινήσω, αφού ήμουν αδερφός του Παντελή. Όταν έγινε η πρόταση από τον Πάνο Κιάμο ήμουν λίγο αρνητικός γιατί δεν ήθελα τη δημοσιότητα. Όταν με είδα μου φάνηκα πολύ πιο καλός απ’ ότι πίστευα».

Κωνσταντίνος Παντελίδης – Ολόκληρη η εμφάνιση στο Σπίτι με το Mega – Full HD

Στα κακοπροαίρετα σχόλια δεν δίνω σημασία
Τέλος ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αναφέρθηκε και στα θετικά και αρνητικά σχόλια που έχει εισπράξει: «Τα σχόλια που είναι καλοπροαίρετα, ακόμα κι αν είναι αυστηρά, τα θέλω, με βοηθάνε. Στα κακοπροαίρετα δεν δίνω σημασία. Έχω φανταστεί τον εαυτό μου σε πίστα, αλλά γι’ αρχή θα προτιμούσα πιο μικρά μαγαζιά, παρεΐστικα για να καταλάβω την αξία μου, αν με ακολουθούν…».

Όταν ο Παντελής μιλούσε για τον 5χρονο αδερφό του
Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης προβλήθηκε κι ηχητικό απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή με τον Παντελή Παντελίδη να μιλά με πολύ ενθαρρυντικά λόγια για τον αδερφό του: «Έχω έναν μικρό αδερφό πέντε χρονών που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από τεσσάρων χρονών. Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα. Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως την μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί».

Gigi Hadid: Το stylish πανωφόρι της Gigi Hadid είναι ιδανικό για τη μεταβατική περίοδο

H Chiara Ferragni κάνει την πρώτη matchy matchy εμφάνιση με την νεογέννητη κόρη της – φωτο