Κωνσταντίνος Δανιάς: Αυτός είναι ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της Ιωάννας Μαλέσκου

Ποιος είναι ο σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου, Κωνσταντίνος Δανιάς από τον οποίο περιμένει το πρώτο της παιδί;

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπήκε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός χθες, 8 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έγραψε στο Instagram της : «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας.

Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!» ανακοινώνοντας το ευχάριστο γεγονός.

Την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Δανιά τους συνδέουν πολλά. Αρχικά, η αγάπη τους για τα ζώα, αφού ο Κ. Δανιάς είναι εκπαιδευτής σκύλων και έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία που ειδικεύεται στην εκπαίδευση των αγαπημένων τετράποδων. Μοιάζουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, αφού καθημερινά μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη φύση, τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή. Η κοινή φιλοσοφία ζωής τούς δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους.

Ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η επιθυμία να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Survivor all star spoiler: “Έσκασε” πρώτος έρωτας στο Survivor δείτε με ποιά παίκτρια είναι ζευγάρι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Survivor All Star spoiler: Το ζευγάρι που έγινε γνωστό λίγο πριν την πρεμιέρα