Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε αυτή τη φωτογραφία ήταν έγκυος και δεν το γνώριζε (ΦΩΤΟ)

Μαμά έγινε πριν από περίπου 5 μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και με τον ερχομό του γιου της είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά.

Ο γιος της αποτελεί τη μοναδική προτεραιότητά της και συχνά μέσα από τα social media της μοιράζεται στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα! Αυτή τη φορά όμως μας έκανε την έκπληξη και ανέβασε μια φωτογραφία από την περίοδο που ενώ ήταν έγκυος ακόμη δεν τον γνώριζε.

“4/5/2022
Ήμουν έγκυος και δεν το ήξερα!”, σημείωσε στη φωτογραφία της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όπως θα δεις κι εσύ η Κωνσταντίνα εκείνη την περίοδο είχε χάσει πολλά κιλά και τίποτα δεν έδειχνε πως διένυε το πρώτο διάστημα, μέρες δηλαδή αφού φανταζόμαστε πως αργότερα έκανε το τεστ και έμαθε το ευτυχές γεγονός.

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ετοιμάζουν τη βάφτιση του γιου τους. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες η βάφτιση του μικρού θα γίνει το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μμ, σε εκκλησία των νοτίων προαστίων.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση σε ένα από τα μαγαζιά της οικογένειας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στο παραλιακό μέτωπο.
Όσο για το όνομα του μικρού…θα πάρει το όνομα Βλάσης, από τον πεθερό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Πηγή:gossip-tv.gr

Γιώργος Γιαννιάς: Τα απέρριψε ο Γιάννης Πλούταρχος, ευτυχώς για μένα γιατί έγιναν μεγάλες επιτυχίες

«Ο μπαμπάς δεν θα μπορούσε να μη βάλει το χεράκι του στο μενού»: Απ’ όλα είχε το μενού στη βάφτιση της κόρης του Άκη Πετρετζίκη