Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γιατί η εκδρομή της εξόργισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Lifestyle

«Σε μια περίοδο όπως στην πανδημία, ένας “κόφτης” στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε βλάπτει», είπε, μεταξύ άλλων, η Παπαγεωργίου

«Βολές» κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λόγω της πρόσφατης εκδρομής της στον Παρνασσό.

Η Κωνσταντίνα, πραγματοποίησε διάφορες αναρτήσεις από τις υπερπολυτελή διακοπές της στο βουνό με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και προκάλεσε αρνητικά σχόλια στους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να την κριτικάρουν, με την ίδια να κλειδώνει αυτή τη δυνατότητα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το θέμα προβλήθηκε στο «Pop Up», με την παρουσιάστρια να θεωρεί ότι στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα έκανε καλό ένας «κόφτης».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

«Σε μια περίοδο όπως στην πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε βλάπτει. Από τη στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο πως αγνοείς τα μέτρα και πας ταξίδι, μην κλειδώνεις τα σχόλια. Το δείχνεις το προωθείς, ανεβάζεις τα stories σου, περνάς πολύ ωραία, μπράβο σου. Είσαι γνωστό πρόσωπο, ο κόσμος σε ακολουθεί, άφησε τον να πει τη γνώμη του. Αν δε θες το κακό σχόλιο που θα έρθει σίγουρα στην προκειμένη περίπτωση μην το δημοσιοποιείς. Κράτησε το για τον εαυτό σου. Αλλά είναι και πάρα πολύ άνθρωποι που έχουν κλειδωμένα τα σχόλια στο Instagram και δέχονται μόνο τις καλές κριτικές, ενώ οι ίδιοι έχουν το βήμα να κάνουν και τη δική τους κακή κριτική ενίοτε» είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε: «Ίσως η κα. Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει πως είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου. Να αγνοείς πως στη χώρα αυτή τη στιγμή μετράμε περίπου 3.000 κρούσματα, νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία… Δε θέλω να πιστέψω πως αυτά είναι stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας. Γιατί είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει».

Πηγή: znews.gr

MasterChef 5: Η Μαρίνα προειδοποιεί … «Ξεχάστε τις ομάδες όπως τις ξέρατε»

Ήλιος: Η παγίδα της Ιωάννας για να κλέψει την Αλίκη

Ήλιος: Η παγίδα της Ιωάννας για να κλέψει την Αλίκη