Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: 20 χιλιάδες τη βραδιά! Το ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ με την πρόκληση της στο Ντουμπάι!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: 20 χιλιάδες τη βραδιά! Το ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ με την πρόκληση της στο Ντουμπάι!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: 20 χιλιάδες τη βραδιά! Το ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ με την πρόκληση της στο Ντουμπάι! Δεν νομίζουμε να της άρεσε, αν δεν είχε χρήματα, να χοροπηδούσαν μπροστά της οι άλλο και να της κάνουν επίδειξη πόσα χρήματα μπορούν να ξοδεύουν για την παραμονή τους σ΄ένα τόσο ακριβό ξενοδοχείο!

Δικαίωμα της να δείχνεται η κοπέλα, δικαίωμα μας να μην μας αρέσει η επίδειξη της. Ο κακός χαμός έγινε στο ίνσταγκραμ χθες μόλις ανέβασε τις φωτογραφίες της χλιδής. Ξέρεις τι έιναι 19,708 ευρώ το βράδυ;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ταξίδι με τον σύντροφό της εν μέσω lockdown με πιστοποιητικό covid free

Το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στην Αίγυπτο εν μέσω πανδημίας, προκάλεσε αντιδράσεις στα social media ενώ σήμερα υπήρξε και ένα από τα πρώτα θέματα σχολιασμού στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της έφτιαξαν βαλίτσες για το Κάϊρο κι αυτό σχολιάστηκε και από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Μάνο Μαγιάτη να τονίζει πως αυτό που ενοχλεί δεν είναι τόσο το ταξίδι σαν ταξίδι αλλά η χλιδή που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προκλητικά επιδεικνύει μέσα από τα instastories της.

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – ΠΟΙΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ;

Ο δημοσιογράφος μάλιστα αποκάλυψε πως μετά από έρευνα που έκανε βρήκε το ξενοδοχείο που μένει το ζευγάρι και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές κάποιες λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα ανέφερε πως το δωμάτιο που έχουν επιλέξει να μείνουν είναι 276 τετραγωνικών και κοστίζει… 19.708 ευρώ ανά βραδιά, ποσό που φέρνει… ζαλάδα.

Διαβάστε ακόμα: ΚΡΑΤΗΣΟΥ! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ επίδειξη ΠΛΟΥΤΟΥ και ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ της Queen Dina στο ΝΤΟΥΜΠΑΙ Με τι κωδικό άραγε πετάς για Ντουμπάι; Αλλο να φαντάζεσαι και άλλο να βλέπεις την χλιδή που ζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον γοητευτικότατο σύντροφο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Ντουμπάι. Απλά δεν περιγράφεται αυτή η χλιδή!

ΚΡΑΤΗΣΟΥ! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ επίδειξη ΠΛΟΥΤΟΥ και ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ της Queen Dina στο ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – ΠΟΙΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ;
Διαβάστε ακόμα:Μετά τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1, και ο ΣΚΑΪ μπαίνει πάλι σε ανάλογα… χωράφια, με την επιστροφή του «Αγρότης μόνος ψάχνει».

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ «ΚΛΕΙΔΩΣΕ» ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ «MY STYLE ROCKS».

Το νέο ριάλιτι, που είχε προβληθεί παλαιότερα στον Alpha με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου, θυμίζει «Bachelor» στο πιο… βουκολικό, καθώς στόχος είναι να βρεθεί ταίρι για έναν αγρότη.

Τρεις ημέρες μετά τη μετάδοση του τρέιλερ στον αέρα του ΣΚΑΪ, οι συμμετοχές έχουν φτάσει ήδη σε τετραψήφιο αριθμό.

ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΕΝΩ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ «ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ» ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

Μάλιστα, το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ δεν θα είναι εβδομαδιαίο όπως παλιά, αλλά θα μεταδίδεται δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μπορείς να ΖΗΛΕΨΕΙΣ όσο θέλεις για την ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ με την ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τα τελευταία χρόνια μένει σε μία πολυτελή μεζονέτα στην περιοχή της Βούλας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μοντέρνο και άνετο σπίτι 261 τμ, το οποίο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και ιδιωτική πισίνα και ανήκει σε συγκρότημα κατοικιών, ενώ έχει μοναδική θέα τη θάλασσα.

Τη διακόσμηση του σπιτιού έχει επιμεληθεί εξ΄ολοκήρου η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και -όπως είναι φυσικό- έχει παντού την… προσωπική της σφραγίδα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ
Το λευκό και το γκρι κυριαρχούν, ενώ όπως είχε πει αρκετές φορές η παρουσιάστρια, έχει τοποθετήσει παντού καθρέφτες.

Στο σαλόνι υπάρχει ένας τεράστιος πίνακας με το πορτρέτο της, ενώ εκεί έχει στήσει και… γυμναστήριο.

Η παρουσιάστρια μένει μαζί με το αγαπημένο σκυλάκι της, το Misu!

Διαβάστε ακόμα:

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ: “Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ”!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει τον απόλυτο έρωτα.

Η ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΛΛΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΟΟΥΜΠΙΖ.

Ο φωτογραφικός φακός του «Secret» τούς εντόπισε στα νότια προάστια να παίζουν τένις, αφού είναι ένα από τα αγαπημένα τους σπορ.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Σάσα Σταμάτη, είπε για τον σύντροφό της: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή.

Με τον Βασίλη είμαστε πάρα πολύ καλά, μας αρέσει να αθλούμαστε. Έχουμε κοινά χόμπι, όπως το τένις».

Η ΙΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ, ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ: «Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ».

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει και στα επαγγελματικά της σχέδια, αφού, όπως αποκάλυψε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι σε συζητήσεις για ένα πολύ ενδιαφέρον project τη νέα σεζόν, ενώ δουλεύει πυρετωδώς για τη νέα σειρά προϊόντων ομορφιάς που φέρουν την υπογραφή της: «Queen Dina».

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Συζητάω ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον project τηλεοπτικά για την ερχόμενη σεζόν, ενώ παράλληλα, όπως γνωρίζεις, έχω δημιουργήσει τη δική μου σειρά καλλυντικών, η οποία ονομάζεται “Queen Dina” και μπορείτε να τη βρείτε διαδικτυακά στο επαγγελματικό μου site, www.queendina.com.

Eχω ήδη ξεκινήσει με τα κραγιόν, όποτε έπεται συνέχεια με άλλα προϊόντα ομορφιάς, όπως μολύβια, βλεφαρίδες και ό,τι χρειάζεται το νεσεσέρ μιας γυναίκας για να είναι “Queen”».

Με αυτόν τον τρόπο θα μαζέψετε τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα εύκολα και γρήγορα

Φαίη Σκορδά: Έπεσα από τις σκάλες και σκοτώθηκα – Με μάζεψαν τα παιδιά μου