Κωνσταντία Χριστοφορίδου: Συγκινεί για τον Νίκο Σεργιανόπουλο – «Με είχε σαν μικρή του αδερφή»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 27/4 η Κωνσταντία Χριστοφορίδου και ήταν «χείμαρρος».

Περιγράφοντας την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε από παραγωγό, δήλωσε: «Ενώ ο ίδιος άνθρωπος είχε στείλει ανθοδέσμη στο πρώτο γύρισμα για να με υποδεχτεί, όταν έμεινα έγκυος και πήγα να του πω ότι μπορώ να συνεχίσω, μου είπε “για να τελειώνουμε κοπέλα μου, εγώ με έγκυες δεν δουλεύω!”. Ευτυχώς που υπάρχει το #MeToo, γιατί αν αυτό γινόταν τώρα, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα».

Εν συνεχεία, η ηθοποιός, η οποία αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό ως «Λιλίκα Καλλίτση», την οποία υποδυόταν στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη», αναφέρθηκε στον αείμνηστο ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2008, σε ηλικία 55 ετών και με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στην προαναφερθείσα σειρά.

«Μονίμως είναι μέσα μου, δεν είναι κάτι που το ξεχνάω, γιατί ο Νίκος με είχε σαν μικρή του αδερφή, ακόμα δεν το πιστεύω. Όταν τον σκέφτομαι, πάντα έχω ένα χαμόγελο στα χείλη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Νιώθεις συνεχώς κουρασμένος; 4 απλά βήματα για να το αλλάξεις

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μαυραγάνης – Εντύπωση προκαλεί η ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook