Κομάντα και Δράκοι: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

komanta-kai-drakoi:-ksekinisan-ta-gyrismata

Η νέα σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη «Κομάντα και Δράκοι» θα είναι μυστηρίου, σαν το Fantasy Island, που θα γυριστεί στα Χανιά, τη γενέτειρα του σκηνοθέτη.

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έχει συνδέσει το όνομά του με την πιο πετυχημένη, αλλά και την πιο ακριβή δραματική σειρά της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ο λόγος για το NHΣΙ που είχε προβληθεί στο MEGA δέκα χρόνια πριν και χτυπούσε εξηντάρια. Ένα σίριαλ που αφού έκανε πάταγο στην Ελλάδα ζητήθηκε και από χώρες του εξωτερικού.

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έχει σχεδόν ολοκληρώσει το καστ αυτής της φιλόδοξης νέας παραγωγής. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα μοιραστούν ο Βασίλης Μπισμπίκης, που για χάρη αυτού του σίριαλ άφησε τις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ και η Μαρίνα Καλογήρου.

Μαζί τους σε ειδικούς ρόλους που θα συζητηθούν, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Ελένη Φιλίνη, η οποία έχει αρκετά χρόνια να εμφανιστεί σε ελληνική σειρά.

Guest εμφάνιση πολλών επεισοδίων θα κάνει ο πρωταγωνιστής του «Νησιού» Στέλιος Μάινας, αλλά και η Αναστασία Τσιλιμπίου, που τότε ήταν μικρό κοριτσάκι.

Η νέα ελληνική σειρά, που θα γυριστεί στην Κρήτη και θα προβληθεί στο Mega, θα περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια, η οποία την περίοδο της πανδημίας αποφασίζει να μετακομίσει από την Αθήνα σε ένα χωριό του νησιού…..

Τα παιδιά της οικογένειας θα αρχίσουν, όμως, να βλέπουν τα όνειρα και τα οράματά τους να γίνονται πραγματικότητα, πράγμα που θα φέρει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά και μια ξεχασμένη βεντέτα.

Η σειρά έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο MEGA CHANNEL.

Δείτε τη σημερινή ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη στο instagram

Τάσος Μπερδέσης: Η σύντροφός του αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση

Χamos

Στο «Αντώνης Τρίτσης» έργα για τους δήμους συνολικού ύψους 67 εκατ. ευρώ