Κομάντα και Δράκοι: Η Υπόθεση και το καστ της νέας σειράς

Στο Mega και η σειρά Κομάντα και Δράκοι … Θα σαρώσει το ΚΑΝΑΛΙ!

i-ypothesi-kai-to-kast-tis-neas-seiras

O Θοδωρής Παπαδουλάκης που έχει συνδέσει το όνομα του με τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της σειράς «Το Νησί» επανέρχεται δριμύτερος στα καθήκοντα του παρουσιάζοντας από τη νέα σεζόν στο MEGA μια νέα σειρά.

Κομάντα και Δράκοι: Η Υπόθεση και το καστ της νέας σειράς

Το έργο “Κομάντα και Δράκοι” έρχεται με ένα δυνατό καστ και μια ιστορία που θα καθηλώσει. Πρόκειται για μια νεανική μεταφυσική περιπέτεια μυστηρίου, που θυμίζει κάτι από Stranger Things, και η οποία έρχεται να μας κάνει και πάλι παιδιά.

Η ιστορία της σειράς

Ο Γιώργος, ένα χαρισματικό 11χρονο αγόρι, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη αναζητώντας μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας του. Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά.

Δεν θα τα αντιμετωπίσει όμως μόνος, αφού σύντομα γίνεται μέλος των «Κομάντο», μιας παρέας ντόπιων παιδιών. Μαζί αναλαμβάνουν την αποστολή να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των Δράκων και να δώσουν ένα τέλος στη βεντέτα που στοιχειώνει το χωριό. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει διχόνοια στο χωριό κάθε εκατό χρόνια.

Αυτό είναι το καστ της σειράς

Πρωταγωνιστικό δίδυμο θα είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Μαρίνα Καλογήρου, ενώ στο καστ της σειράς “Κομάντα και Δράκοι” συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Αναστασάκης, Γιάννης Ζουγανέλης, Τσιλιμπίου Αναστασία, Στρατάκης Χρήστος, Μαρινέλλα Βλαχάκη, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, Νίκος Τσιτσιδάκης, Μιχάλης Μηνάς, Γιάννης Κουτράκης, Αλέξανδρος Αγγελάκης, Δημήτρης Καλογεράκης, Δημήτρης Κατσαφράκης, Ίγκριντ Στρομπλ, Βασίλης Κουκαλάνι, Ελένη Φιλίνη, Μαρία Καντιφέ, Ιωάννα Δουρουντάκη, Νικόλας Χανακούλας, Αντρέας Χατζημαρκάκης και Στέλιος Μάινας.

Χamos

Κυματίζει στον Πύργο του Άιφελ η σημαία για το Παρίσι 2024

Η Γη της Ελιάς: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του MEGA

Η Γη της Ελιάς: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του MEGA