Ελευθερία Ελευθερίου: Κόλαση στο Survivor … κουκλάρα μπαίνει αγριεμένη για σκάνδαλα – «Θα τον ξεφτιλίσω»

H Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται πως ετοιμάζει… βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο, αφού θα την δούμε στο Survivor All Star πολύ σύντομα.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day» έδωσε και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση της Ελευθερίας Ελευθερίου να συμμετέχει για δεύτερη φορά στο Survivor All Star και, ιδιαίτερα, μετά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον φημολογούμενο σύντροφό της, Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα.

«Αυτός που σίγουρα δεν θα πλήξει αποχαιρετώντας την Καρολίνα, είναι ο Μάριος Πρίαμος. Είδατε πριν από λίγες ημέρες σε αυτή την εκπομπή μια φωτογραφία του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία που αποδείκνυε την σχέση τους. Αυτή η σχέση υπήρχε, ήταν πολύ ζεστή, μπορεί να μην είχανε κάνει δηλώσεις ανοιχτά, αλλά ήταν σε μια πολύ ωραία φάση της σχέσης τους», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Η Ελευθερία όταν έγινε η αποκάλυψη της σχέσης με την Καρολίνα, στεναχωρήθηκε πάρα πολύ σοκαρίστηκε και πραγματικά σκέφτηκε να μην μπει γιατί γνωρίζει ότι τα φώτα θα εστιάσουν εκεί και ότι όποια διαφορά έχει με τον σύντροφό της, Μάριο Πρίαμο θα γίνει σε πανελλαδική εμβέλεια. Επειδή υπάρχει μια συγκεκριμένα ανάγκη με την οικονομική συμφωνία που έχει κάνει, δεν μπορεί να κάνει πίσω και θα μπει πολύ σύντομα. Μπορεί να έχει ήδη φύγει», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Έγινε o κακός Χαμός! Σύζυγος έκανε έφοδο σε οίκο ανοχής και ξυλοκόπησε ιερόδουλη που συναντούσε τον άνδρα της

Αλέξης Κούγιας: «Εχω συγκατοικήσει στην ίδια πολυκατοικία με την Νικολούλη»