“Κόλαφος” στο Survivor ο Γιώργος Κοψιδάς – “Απλά ανέχομαι τον Τριαντάφυλλο, για μένα έχει τελειώσει”

Survivor

March 17, 2021

Αναλέητα καρφιά από τον Γιώργο Κοψιδά στον Τριαντάφυλλο στο Survivor!
Στο συμβούλιο του νησιού, στο Survivor της Τρίτης, κλήθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς να εκφράσει την άποψη που διατηρεί σήμερα για τον συμπαίκτη του, Τριαντάφυλλο. Κάτι που έκαναν προηγουμένως και τα υπόλοιπα μέλη της κόκκινης ομάδας, όπως ο Γιώργος Κόρομι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του αλλά, αντίθετα… απασφάλισε κατά του τραγουδιστή!
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κοψιδάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει καμία μετάνοια για αυτά που έχει κάνει. Τα ανασκευάζει και τα λέει όπως τον βολεύουν, αλλά ουσιαστική συγνώμη δεν έχει ζητήσει. Καθημερινά δημιουργεί εντάσεις στην ομάδα. Ότι και να ειπωθεί, τα φέρνει πάλι όπως θέλει και γίνεται ένα μπάχαλο».
«Επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος ενεργειακά και οι τσακωμοί και οι εντάσεις με ρίχνουν πάρα πολύ και με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορείς να επικοινωνήσεις.

Έχει κάνει μεταστροφή 360 μοιρών, είναι ένας άλλος άνθρωπος και δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Για μένα έχει τελειώσει» πρόσθεσε ο ηθοποιός και παίκτης των Κόκκινων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Όσο είμαι εγώ ή εκείνος στο παιχνίδι, δεν ξέρουμε ποιος θα φύγει πρώτος, απλά τον ανέχομαι στον ίδιο χώρο για ένα 24ωρο. Αν ήμασταν στην έξω ζωή, τέτοια άτομα που έχουν αυτή τη συμπεριφορά, αυτό τον τρόπο σκέψης και δονούνται σε αυτή την ενέργεια δεν θα υπήρχαν καν στη ζωή μου καθόλου. Θα είχα κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας, τηλέφωνα, social media».

«Αναγκάζομαι να βρίσκομαι 24 ώρες το 24 με έναν άνθρωπο που κανονικά έξω δεν θα είχα καμία επικοινωνία».

Γιώργος Κοψιδάς

“Κόλαφος” στο Survivor ο Γιώργος Κοψιδάς – “Απλά ανέχομαι τον Τριαντάφυλλο, για μένα έχει τελειώσει»

survivor

Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο