Κόλαφος ο Στέλιος Χανταμπάκης: «Από τον δεύτερο μήνα στο Survivor All Star ένιωθα πάρα πολύ…» (Video)

Καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης, το μεσημέρι του Σαββάτου (13/5), στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor All Star, αποκαλύπτοντας πως από το δεύτερο μήνα ένιωθε πάρα πολύ πιεσμένος.

Ειδικότερα, ο Στέλιος Χανταμπάκης εξήγησε πως «είναι δύσκολες καταστάσεις εκεί πέρα, σε πειράζουν πολύ περισσότερα πράγματα από ότι έξω. Δηλαδή τα σκέφτεσαι διαφορετικά, πονάς, πεινάς, σου λείπουν οι άνθρωποι σου, παίζεις για ένα τόσο σημαντικό έπαθλο που το θέλουν όλοι οπότε είναι δύσκολα. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για τη σχέση του σήμερα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Διαβάστε επίσης: Το «τούμπανο» Μισέλ Λιούιν με μαγιό: Βγάζει μπούστο, οπίσθια στην παραλία και πίνει πίνα κολάντα (pics)

Νομίζω πως εγώ είμαι ένας πολύ γεμάτος άνθρωπος και προσπάθησα με όλη μου την δύναμη γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω κάπως ούτε την ψυχολογική μου κατάσταση ούτε τους υπόλοιπους παίκτες με το να βάλω και άλλα πράγματα να υπάρχουν. Οπότε όταν μπορούσα κέρδισα και όταν δεν μπορούσα, καταλάβαινα ότι είμαστε μέχρι εδώ».

«Νομίζω πως με βοήθησε πάρα πολύ το ότι έκλεινα τα μάτια μου για αρκετές ώρες στην καλύβα και σκεφτόμουν εκτός παιχνιδιού τελείως. Δηλαδή μόλις πήγαινα να σκεφτώ κάτι, να αισθανθώ κάτι για το Survivor έλεγα «έχεις φύγει, ξαναγύρνα λίγο πίσω και πάμε». Παιδιά, ταξίδια, διακοπές, δουλειές και όλο αυτό με βοηθούσε πάρα πολύ».

H ολόγυμνη Βάνα Μπάρμπα σε πρωτοσέλιδο

H Κλαούντια του Love Island μας τα δίνει όλα στο “πιάτο”