Κοινό και Επιτροπή συμφώνησαν: Διπλή Αποχώρηση στο J2US

Ποια ζευγάρια απογοήτευσαν με τις νέες τους εμφανίσεις και αποχώρησαν αυτή την εβδομάδα από το J2US;

Το J2US έκανε την εμφάνισή του ξανά το Σαββατοβράδο και φέρνοντας ένα νέο, ζωντανό επεισόδιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Αλφα. Όλα τα ζευγάρια αγωνίστηκαν διπλά αυτή τη φορά για να εντυπωσιάσουν τόσο τους κριτές όσο και το κοινό, καθώς στο τέλος δύο από αυτά θα αποχωρούσαν από το μουσικό σόου.

Στην κορυφή του πίνακα βρέθηκαν ισοποιημένα τα ζευγάρια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, του Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου με την Daphne Lawrence, του Σωτήρη με τον Φειδία και της Γαλάτειας Βασιλειάδη με τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Στο κάτω μέρος του πίνακα βρέθηκαν ο Στέλιος Δρουμαλιάς με την Αποστολία Ζώη και ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη, οι οποίοι ήταν και οι δύο που αποχώρησαν από το παιχνίδι.

Το κοινό είχε το τελευταίο λόγο όσον αφορά τις αποχωρήσεις και τελικά αποχώρησαν ο Γιάννης Καπετάνιος με τη Μαρία Καρλάκη και ο Στέλιος Δρουμαλιάς με την Αποστολία Ζώη. Τα υπόλοιπα ζευγάρια προκρίθηκαν για το επόμενο επεισόδιο, ενώ ο Θανάσης Πάτρας με τη Φαίη Ρουμπίνη “σώθηκαν” από την αποχώρηση.

Written by admin

Αναστάσιος Ράμμος: Η διαχείριση των φλερτ στη ζωή του

Latest

Μαρίνα Σάττι: «Κάποτε πούλησα ένα χωράφι στην Κρήτη για να γυρίσω βίντεο κλιπ» (video)