«Κλασάτη» ομορφιά για τη Λάουρα Νάργες – Ξεχάστε το ξανθό κοριτσάκι, πλέον είναι γυναίκα με καμπύλες! (pics)

Latest

Η Λάουρα Νάργες, γνωστή για την πολύχρονη παρουσία της στην ελληνική τηλεόραση και τον χώρο της ψυχαγωγίας, έχει καταφέρει να ενσαρκώσει μία από τις πιο ουσιαστικές μεταμορφώσεις προσωπικότητας και εικόνας των τελευταίων ετών. Δύο χρόνια τώρα, η Λάουρα έχει αφοσιωθεί κυρίως στην οικογένειά της, επιλέγοντας μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις πιέσεις που συχνά συνοδεύουν την εικόνα ενός δημόσιου προσώπου.

Διαβάστε επίσης: Μαυροβούνιο – Ελλάδα 13-14 (πεν.): Νίκησε στα πέναλτι και πάει για την πέμπτη θέση η εθνική

Η νέα της εικόνα, πιο χαλαρή και φυσική, έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης και θαυμασμού από πολλούς, καθώς η ίδια έχει αποδεχθεί κάθε αλλαγή με αγάπη και αποδοχή. Όπως η ίδια αναφέρει σε πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram, η απόφασή της να δώσει προτεραιότητα στον εαυτό της και στην οικογένειά της ήταν μία από τις καλύτερες που έχει πάρει ποτέ.

Μου έχω δώσει τόσο πολύ χρόνο…! Μία από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα! Χρόνο για εμένα αλλά και την πανέμορφη οικογένεια μου. Η ζωή που έχω επιλέξει τα τελευταία δύο χρόνια είναι γεμάτη ηρεμία και γαλήνη, και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα! Κάπως έτσι, ελεύθερη, καταφέρνω να λειτουργώ ξανά όπως ήξερα αλλά και να δημιουργώ…

Πηγή: Αthensmagazine

«Πίστευα ότι ο έρωτας δεν υπάρχει, μέχρι που είδα αυτά τα γαλαζοπράσινα μάτια…» – Η ερωτική εξομολόγηση της Δήμητρα Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο (photo)

Κατερίνα Ζαρίφη: Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με δίπιτα σουβλάκια