ΚΙΝΑΛ: Συζήτηση για εκπρόσωπο Τύπου, Γερουλάνο

Εκπρόσωπο Τύπου αναζητεί επειγόντως η Χαριλάου Τρικούπη, καθώς ο Παύλος Χρηστίδης θα είναι υποψήφιος με σταυρό και άρα θα πρέπει να αντικατασταθεί , ει δυνατόν, έως το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Παύλος Χρηστίδης θα είναι υποψήφιος, κατά πάσα πιθανότητα, στον Δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών, με τη Φώφη Γεννηματά να ανακοινώνει το πρωί της Δευτέρας την απόφασή της.

Στο τραπέζι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει πέσει και το όνομα του Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος σε μη εκλόγιμη θέση του Επικρατείας, χωρίς όμως αυτή τουλάχιστον τη στιγμή να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Το σίγουρο είναι ότι η Φώφη Γεννηµατά έχει αποφασίσει να κλείσει µέσα στα προσεχή 24ωρα όλες τις σηµαντικές εκκρεµότητες για τη συµπλήρωση του προεκλογικού παζλ και τη διάταξη των στελεχών στις θέσεις µάχης, γεγονός που συνεπάγεται και την ανακοίνωση του συνόλου των υποψηφίων εντός των επόµενων ηµερών. Με αφορµή µάλιστα την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, η πρόεδρος του Κινήµατος Αλλαγής σκοπεύει να ξεκαθαρίσει πλήρως τις πολιτικές στοχεύσεις εν όψει των εθνικών εκλογών και να απαντήσει στα βασικά ερωτήµατα για την επόµενη µέρα, µε βάση τους πολιτικούς συσχετισµούς που θα προκύψουν.

Οπως επισηµαίνουν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, το ΚΙΝΑΛ θέλει να λειτουργήσει ως αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της Νέας Δηµοκρατίας και να αποδείξει ότι είναι ο µόνος και πραγµατικός προοδευτικός πόλος στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό. Κορυφαίοι του κόµµατος, όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης ανεβάζουν ψηλά τον πήχη για το εκλογικό αποτέλεσµα και υιοθετούν τη «γραµµή» της Χαριλάου επιστράτευσης όλων των δυνάµεων.

Written by stelios

Μητσοτάκης: Θα σαρώσουμε τα εμπόδια που ταλαιπωρούν τις επιχειρήσεις

Αirbnb: Τι πρέπει να προσέξετε αν θέλετε να νοικιάσετε το σπίτι