Kim Kardashian: Ξέσπασε κατά των περιοδικών

March 6, 2021

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν κάπως δύσκολες για την Kim Kardashian, αφού οι διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου της από τον Kanye West έχουν αρχίσει και το θέμα έχει απασχολήσει πολύ τα διεθνή Μέσα. Το ζευγάρι αποαφάσισε την κοινή επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους. Ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο θα Μέσα χειρίστηκαν το θέμα αλλά και με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε για την Britney Spearsέκαναν την Kim να ξεσπάσει μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.
Δες παρακάτω όλα όσα έγραψε η Kim Kardashian
Λοιπόν, είδα τελικά το ντοκιμαντέρ της Britney Spears αυτή την εβδομάδα, και με έκανε να νιώσω πολλή συμπόνοια για εκείνη. Ο τρόπος με τον οποίο τα media έπαιξαν ρόλο στη ζωή της, ο τρόπος που το έκαναν μπορεί να είναι πολύ τραυματική εμπειρία για κάποιον και μπορεί να «σπάσει» ακόμη και τον πιο δυνατό άνθρωπο. Δεν έχει σημασία πόσο δημόσια μπορεί να φαίνεται η ζωή κάποιου, κανείς δεν αξίζει να του συμπεριφέρονται με τόση βιαιότητα ή να τον κρίνουν για πλάκα.
Κοιτάζοντας τις δικές μου εμπειρίες, θυμάμαι ένα διάστημα που ένιωθα ακριβώς έτσι. Όταν ήμουν έγκυος στη North υπέφερα από προεκλαμψία, κάτι που με έκανε να πρηστώ ανεξέλεγκτα. Πήρα 27 κιλά και γέννησα περίπου 6 εβδομάδες νωρίτερα. Έκλαιγα κάθε μέρα γι’ αυτό που συνέβαινε στο σώμα μου κυρίως λόγω των συνεχόμενων συγκρίσεων για το πώς θα ήταν ένα κοινωνικά αποδεκτό άτομο που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα. Πόσο μάλλον όταν τα media με σύγκριναν τη φάλαινα Shamu. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες μου στα sites και τα περιοδικά, με έκαναν να νιώθω τεράστια ανασφάλεια και είχα αυτόν τον φόβο που αναρωτιόμουν αν θα επιστρέψω ξανά στο σώμα που είχα πριν την εγκυμοσύνη.
Με κορόιδευαν κάθε εβδομάδα που περνούσε με ιστορίες και εξώφυλλα που έκαναν τις ανασφάλειές μου οδυνηρές, σε σημείο που δεν βγήκα από το σπίτι για πολλούς μήνες. Όλο αυτό πραγματικά με «έσπασε».
Ευτυχώς όμως ήμουν ικανή να πάρω αυτά τα ντροπιαστικά και εκνευριστικά συναισθήματα και να τα μετατρέψω σε κίνητρο. Κίνητρο το οποίο με έφτασε εδώ που είμαι σήμερα. Μοιράζομαι αυτές τις πληροφορίες, απλά για να πω πως πραγματικά ελπίζω όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την «επιχείρηση» του να ντροπιάζουν και να κάνουν bullying σε κάποιον σε σημείο που τον σπάνε, να το ξανασκεφτούν και αντ’ αυτού να προσπαθήσουν να δείξουν λίγη συμπόνοια και κατανόηση.
Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι περνάει κάποιος στα παρασκήνια, κι αν έμαθα κάτι από τις δικές μου εμπειρίες, αυτό είναι να πορεύεσαι πάντα με ευγένεια”.

. Kim Kardashian: Ξέσπασε κατά των περιοδικών – -.

Share0

Ποιο τραγούδι του Ζαμπέτα «γείωσε» η Α. Βουγιουκλάκη αλλά έγινε τεράστια επιτυχία; (βίντεο)

3 ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι ο χειρότερος μήνας και 3 που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους