Kim Kardashian: Με δύο hot βίντεο, δείχνει τις διάσημες καμπύλες της

Σέξι και απελευθερωμένη, η 41χρονη δισεκατομμυριούχος διαφημίζει τα εσώρουχα της εταιρείας της

Για μία ακόμη φορά, η Κim Kardashian απέδειξε πως είναι το καλύτερο μοντέλο για να διαφημίζει τα ρούχα της εταιρείας της, Skims.

Tην Τετάρτη, 30/3, στον επίσημο λογαριασμό της Skims στο Instagram δημοσιεύτηκαν δύο νέα βίντεο, στα οποία πρωταγωνιστεί η 41χρονη σταρ του ριάλιτι «Κeeping Up With The Kardashians» και φυσικά είναι hot, όπως πάντα.

Στο πρώτο κλιπ, η διάσημη Αμερικανίδα, φορώντας ένα εφαρμοστό, μακρυμάνικο μπλουζάκι, αξίας 42$, και ασορτί εσώρουχο από τη «new vintage» συλλογή τoυ brand της, επιδεικνύει την επίπεδη κοιλιά της, το θηλυκό κορμί της και δεν μπορεί παρά να προκαλεί την ερωτική φαντασία των ανδρών.

[/video]

Στο άλλο βίντεο, βλέπουμε την επιτυχημένη influencer να τραβάει, να ανεβάζει στα πόδια της και τελικά να κουμπώνει ένα γυναικείο παντελόνι μοτοσικλέτας, καθώς φορά ένα λευκό φανελάκι Skims, το κόστος του οποίου ανέρχεται στα 32 $.

[/video]

Και στα δύο βίντεο, τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα μακριά μαλλιά (τρέσες) της, τα οποία πέφτουν στην πλάτη και τη μέση της.

Η αξία της εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων, εσωρούχων και μαγιό της Kim Kardashian, η οποία αυτή τη στιγμή σπουδάζει Νομική, αποτιμάται φέτος σε 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια, νούμερο διπλάσιο από το αντίστοιχο περσινό.

Ελένη Μενεγάκη για την υπόθεση της Πάτρας: «Το έγκλημα των εγκλημάτων, σοκ»

Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι: «Άσχημες οι εξελίξεις στην Πάτρα, πρέπει να εγκαταλειφθεί η τηλεόραση, να μην το πάμε σήμερα»