Κι όμως είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης 12 χρόνια πριν – Αγνώριστος ο ηθοποιός!

Latest

Ο κύριος της φωτογραφίας που διασκεδάζει δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο ηθοποιός συμμετείχε στη σειρά «Τα μυστικά της εδέμ» στον τρίτο κύκλο και εντελώς αγνώριστος με τη σημερινή του εικόνα.

Ο Γιάννης Ζαφείρης που έπαιζε στη σειρά δημοσίευσε φωτογραφίες από τη συνεργασία τους και έγραψε στη λεζάντα: «Λιγοστές είναι οι επαγγελματικές συνεργασίες που κατορθώνουν να αφήσουν ολοζώντανες τις στιγμές τους στη σκέψη, δροσερές, πάντα μαγικές και όμορφες.

Και αυτή η ομορφιά δε βασίζεται σε δεδομένα ρεπερτόρια, σε συγκεκριμένες ηλικίες και χρόνους, ίσως ούτε στον άνθρωπο. Οι γνώστες του χώρου, όπου οι περιπτώσεις των συνεργασιών είναι κυρίως συλλογικές, δύσκολα συζητούν για συνταγές, για μυστικά επιτυχίας.

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι για τις μεγάλες επιτυχίες δεν αρκεί η πείρα, δεν αρκεί το καλό κλίμα, ούτε οι φιλίες αρκούν. Δεν είναι αρκετά τα συστατικά: «καλός ενορχηστρωτής», «δοκιμασμένοι συνεργάτες», «καλό κείμενο & συγγραφέας», «ευρηματικότητα», «ποιότητα», «εμπορικότητα» …μα πολλά άλλα που και για χρόνια μετά αναζητάς να ανακαλύψεις.

Ακριβώς τέτοιες ημέρες πριν 12 χρόνια ολοκληρώνονται και οι τελευταίες σκηνές από τα «Μυστικά της Εδέμ», που φλέρταρε και με το 60% τηλεθέασης.

Ορισμένες στιγμές τελευταίων γυρισμάτων και γιορτής αποχαιρετισμού».

Πηγή: Espressonews.gr

Έλενα Τσαγκρινού: Δεν… χωράνε τα προσόντα της στο φόρεμα – Ο «καυτός» χορός της (VIDEO)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου Σαββατοκύριακο στην Μύκονο