«Κεραυνοί» Δήμητρας Λιάνη: «Με τον Αντρέα μας παρακολουθούσαν όταν…»

Latest

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρω1νό» και αποκάλυψε ότι την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα Παπανδρέου άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής παρακολουθούσαν τις τηλεφωνικές συνομιλίες της. Παράλληλα, δείτε πως είναι το σπίτι της.

«Ναι και εμάς μας παρακολουθούσαν. Είναι μία παλιά ιστορία αυτή. Θυμάμαι όταν πρωτομπήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπήρχε στο υπόγειο μία αίθουσα από την οποία κρέμονταν καλώδια. Ήταν όλη η αίθουσα παρακολουθήσεων.

Διαβάστε επίσης: Ο Μεντιλίμπαρ φτιάχνει έναν ωραίο Ολυμπιακό

Ήταν ξηλωμένα καλώδια όσα μπόρεσαν να ξηλώσουν τελευταία στιγμή. Έχει ενδιαφέρον το εξής πως κάποια στιγμή στο μέσο της θητείας του Ανδρέα Παπανδρέου, μαθαίνω ένα πρωινό ότι κυκλοφορούν δικές μου κασέτες στην Ομόνοια, σε κάποιους περίεργους και ύποπτους κύκλους, με προσωπικές συνομιλίες», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Και συνέχισε, εξηγώντας τι αποφάσισε να κάνει: «Αμέσως κάνω μία δήλωση για υπανθρώπους και δέχομαι ένα τηλέφωνο από κάποιον κύριο που μου λέει ότι είναι ο προσωπικός μου ωτακουστής και ότι έχει 50 χιλιάδες ώρες παρακολούθησης. Ήταν από την τότε ΚΥΠ. Μου είπε ότι δεν είναι υπάνθρωποι και κάποιος ανώτερος είχε δώσει εντολή να μας παρακολουθούν. Καταλαβαίνετε τι ανατριχιαστικό ήταν αυτό, να νιώθεις ότι παρακολουθείσαι».

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου κατέληξε: «Αυτός ο κύριος μου ζήτησε συνάντηση. Ο Ανδρέας μου είπε να μην τον δω μόνη μου και να έχω μαζί μου τον διευθυντή της Ασφάλειας, πράγμα που έγινε. Τον είδα, μαγνητοφώνησα τη συνάντηση και κατάλαβα από αυτή την ιστορία ότι κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ και πολιτικής, ήθελαν να με παρακολουθήσουν μήπως γίνει και κάποια υποτροπή εκ μέρους μου και να πουν στον Ανδρέα ότι «αυτή είναι η κυρία η οποία παντρεύτηκες». Ήθελαν να βρουν ότι δεν ήμουν πιστή σύζυγος στον Ανδρέα. Εγώ ήμουν η αχίλλειος πτέρνα του Ανδρέα κι αυτή χτυπούσαν. Ήταν άνανδρο όλο αυτό».

πηγή: athensmagazine.gr

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1: «Πράσινη» ανατροπή και χαμός στην κορυφή

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Latest

Το τρίτο πρόσωπο πρόδωσε το δράμα της Κέιτ Μίντλετον: «Είναι πιο σκληρό απ’ όσο νομίζετε…»

Βασίλειος Κωστέτσος: Η αλήθεια πίσω από τα μοντέλα του