Κέιτ Μίντλετον: Οι θεωρίες συνωμοσίας συνεχίζουν να κυκλοφορούν

Οι φήμες για την πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν φαίνεται να τελειώνουν ποτέ. Ένα τηλεοπτικό δίκτυο στις ΗΠΑ μετέδωσε μια σειρά από απίθανες θεωρίες συνωμοσίας για την επέμβαση και την ανάρρωσή της.

Το ντοκιμαντέρ «TMZ Investigates: Πού Βρίσκεται η Kate Middleton» προβλήθηκε στο Fox χθες το βράδυ, εξετάζοντας την «απρόσμενη εξαφάνισή» της μετά από μια χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Ο γνωστός βρετανός δημοσιογράφος Piers Morgan, ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Diana, Paul Burrell, και ένας αμερικανός χειρουργός συμμετείχαν στην εκπομπή, εικάζοντας για την επέμβαση που υπέστη.

Η απουσία της Kate από τη δημόσια ζωή καθώς αναρρώνει έχει προκαλέσει φήμες, παρά το γεγονός ότι φωτογραφήθηκε τέσσερις φορές σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο δείχνει την Kate ως συνοδηγό στο αυτοκίνητο της μητέρας της, Carole Middleton, ενώ μια άλλη εικόνα την δείχνει δίπλα στον σύζυγό της σε ένα αυτοκίνητο που φεύγει από το Windsor στις 11 Μαρτίου. Παρόλα αυτά, οι φήμες συνεχίζουν να αυξάνονται.

Τώρα, το ντοκιμαντέρ του TMZ θα προκαλέσει περισσότερα σενάρια στο Παλάτι του Kensington, καθώς οι φήμες για την Πριγκίπισσα συνεχίζουν να διαδίδονται.

Ένα τρέιλερ που προβλήθηκε στο Fox ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αποκλειστικότητα του TMZ – για το βασιλικό σκάνδαλο που σόκαρε τον κόσμο – Από την απουσία της πριγκίπισσας… μέχρι… και τις μυστικότητες».

Κατά τη διάρκεια του τρέιλερ, ο Morgan είπε: «Δεν θα με άφηνε με άναυδο αν είχε ένα είδος κατάρρευσης».

Ο Burrell πρόσθεσε: «Χωρίς την Kate, η βασιλική οικογένεια θα είχε τελειώσει».

Written by admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

Η Ελένη Πέτα αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που σταμάτησε την καριέρα της