Καβγάς Παπαδημητρίου – Αρβανίτη: «Δεν κάνουμε σεξ»! (βίντεο)

Στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ «μονομάχησαν» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, με τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου.

 Ο καβγάς άρχισε από την στιγμή που έκατσαν ο ένας δίπλα στον άλλο. Ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν, όταν ο Κ. Αρβανίτης διέκοψε τον Μπ. Παπαδημητρίου.

«Έχω αρχίσει να νυστάζω» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος της ΝΔ. Τότε, έσπευσε να απαντήσει ο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι η έπαρση της δύναμης του ιδιοκτήτη σας και του πολιτικού σας προϊσταμένου. Εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ».

«Άμα δεν το ανέχεστε, μπορείτε να φύγετε» είπε ο Μπ. Παπαδημητρίου και πρόσθεσε: «Δεν ήσασταν στην ώρα σας. Το πιο χαρακτηριστικό της συνέπειας, είναι να είναι κάποιος στην ώρα του. Σας περίμενα, παρ’ όλα αυτά, γιατί ήθελα να έχω τη χαρά να συζητήσουμε».

Ένας εκ των παρουσιαστών ζήτησε από τον Μπ. Παπαδημητρίου να αφήσει τον συνομιλητή του να ολοκληρώσει. «Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ, μια πολιτική συζήτηση κάνουμε» είπε ο Μπ. Παπαδημητρίου. «Είστε αυθάδης» απάντησε ο Κ. Αρβανίτης.

«Άλλωστε, όπως το έχετε πει, μια σοβαρή Χρυσή Αυγή θα βοηθούσε πολύ το πολιτικό σύστημα της χώρας. Είστε από αυτούς τους ανθρώπους. Αν δεν το έχει πει, θα ζητήσω συγγνώμη», συμπλήρωσε.

«Είναι πολύ παλιά συζήτηση αυτή, ήταν το 2013, δεν θα μπω σε αυτή την κουβέντα. Δεν είναι “fake news”, είναι “συκοφάντικ news”» απάντησε ο Μπ. Παπαδημητρίου.

Δείτε από το 13:48 και μετά:

Written by stelios

Ελλάδα: Στέλνει δύο Καναντέρ στον ευρωπαϊκό στόλο πυρόσβεσης

Ο Μεντβέντεφ προέβλεψε τετραήμερη εβδομάδα εργασίας στο μέλλον