Καυγάς με τραυματίες λόγω θέσης πάρκινγκ: Αναλυτικό ρεπορτάζ

Καβγάς για θέση πάρκινγκ κατέληξε σε σωματική επαφή μεταξύ δύο οδηγών στη Λάρισα. Μετά από ξυλοδαρμό μπροστά σε περαστικούς, οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Αστυνομικοί ενημερώθηκαν και έσπευσαν στο σημείο του πειράματος, από όπου προήλθε κάλεσμα αυτόπτων μαρτύρων. Οι δύο οδηγοί διεκδικούσαν την ίδια θέση πάρκινγκ, με τον καθένα να υποστηρίζει ότι είχε φτάσει πρώτος. Έπειτα από βρισιές, αποφάσισαν να κατέβουν από τα αυτοκίνητά τους και να πιαστούν στα χέρια.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4) στη Λάρισα, ανάμεσα σε δύο άντρες. Σύμφωνα με πληροφορίες από το onlarissa.gr, η αντιπαράθεση ξεκίνησε στη οδό Οικονόμου, όταν οι δύο αντίπαλοι διαμάχονταν για μία θέση στάθμευσης.

Δυστυχώς, η κατάσταση δεν εξελίχθηκε μόνο σε λόγια, αλλά φτάνοντας σε σωματική επαφή. Και τα δύο μέρη τραυματίστηκαν στα άνω άκρα. Πολλοί περαστικοί συγκεντρώθηκαν στο σημείο, ενώ η αστυνομία έσπευσε να επέμβει.

Οι δύο άνδρες δεν μεταφέρθηκαν στην αστυνομία για περαιτέρω κατευθύνσεις, αλλά στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Written by admin

Τα Ζευγάρια Αναστατώθηκαν από την ‘Βόμβα’ στο Πλατό

Η Κατερίνα Γιατζόγλου αποκαλύπτει: Η απίστευτη εμπειρία με την ‘γυμνή’ φωτογράφιση που δεν έκανε ποτέ