Κατηγορίες Μπέττυ Μαγγίρα εναντίον του Παπανώτα: Αποκάλυψη μισογυνισμού

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχοντας αντέξει για πολύ καιρό, αποφάσισε να εκτονωθεί στον «I Love Σου Κου» εναντίον του Δημήτρη Παπανώτα. Η παρουσιάστρια συζήτησε με τους συνεργάτες της για την απομάκρυνση του δημοσιογράφου και παρουσιαστή από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε για την ηλικία της.
«Ίσως το μονταρισμένο να ήταν και λίγο πιο άψογο, δυστυχώς. Το 2024 και μετά από τα τελευταία πέντε χρόνια με τόσους φόνους γυναικών, με όσα έχουμε δει και ακούσει, είναι λυπηρό να ακούγονται ατάκες όπως ότι δεν ζούμε στο Ιράν και ότι στην Ευρώπη και την Ελλάδα όλα είναι τέλεια για τις γυναίκες και ότι αν μια γυναίκα επιλέξει έναν τυράννο, είναι πρόβλημά της», είπε κατ’ αρχήν η Μπέττυ Μαγγίρα.
Στη συνέχεια, η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε: «Δεν είναι θέμα της γυναίκας, αλλά της κοινωνίας, είναι δικό μας και της Πολιτείας πρόβλημα, μέχρι τώρα δείχνουν να αλλάζουν τα πράγματα. Πρέπει να προσφέρουμε ένα καταφύγιο σε αυτές τις γυναίκες που, για κάποιο λόγο, δεν μπορούν να βγουν από μια τέτοια σχέση. Δεν ξέρουν πού να ζητήσουν βοήθεια, γιατί είναι οικονομικά εξαρτημένες και απειλούνται όταν ο τυράννος απειλεί να τις σκοτώσει. Υπάρχει φόβος και δεν εγκαταλείπουν αυτές οι γυναίκες».
Η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε επίσης: «Είναι δυνατόν να συζητάμε αν είναι ντροπή να κάνεις κάτι στα 50; Ό,τι επιθυμεί να κάνει κανείς, όταν το επιθυμεί, δεν χρειάζεται να απολογηθεί για το πότε ξεκίνησε την καριέρα του. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ας μην κρίνουμε. Η επιτυχία μετράει. Τι σημαίνει ότι μια 50άρα αποφάσισε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση ή στα μπουζούκια; Ό,τι θέλω, σε όποια ηλικία επιθυμώ, θα το κάνω».
Κλείνοντας, η Μπέττυ Μαγγίρα δήλωσε: «Αυτές οι απόψεις είναι μισογυνικές και λυπάμαι που το λέω για τον κύριο αυτό. Ήταν πολύ απαξιωτικός και δεν μίλησα τότε που είπε “τι είναι αυτή η κυρία Μαγγίρα, δεν την παρακολουθώ”. Είμαι συνάδελφος, μπορεί να μην είμαι δημοσιογράφος, αλλά δεν μπορείς να είσαι τόσο απαξιωτικός. Αυτό κρύβει μισογυνισμό, είναι ντροπή να τα λέμε αυτά δημόσια».

Written by admin

Η «καλύτερη αγγελία όλων των εποχών» Όλη η Ελλάδα μιλάει για τον πιο φιλόξενο σπιτονοικοκύρη και το υπέροχο σπίτι του

Πάρις Χίλτον: Η νέα μαμά παρουσιάζει την κόρη της, Λόντον